Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola de NadalEl termini d’inscripció obre el pròxim 1 de desembre.

El Centre de Creació Jove (C-19) de l’Ajuntament d’Eivissa oferirà aquestes festes una Escola de Nadal destinada a nenes i nens d’Eivissa d'entre 6 i 12 anys. Les activitats es realitzaran els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 4,5 i 7 de gener de 2021 al matí de 8.30 a 14.15 hores.

El termini d'inscripció per a poder participar estarà obert entre l'1 i l'11 de desembre i les sol·licituds es poden fer a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o presencialment a les instal·lacions del C19. Les persones interessades han d’aportar el full de sol·licitud, la fotocòpia de la targeta sanitària i del DNI de l’infant per fer la inscripció.

La regidora de Joventut, Clàudia Cotaina ha assenyalat que ‘la intenció és poder oferir activitats de lleure segures i divertides per als infants aquest Nadal. Que les famílies tenguin una alternativa d’oci per als més petits que, a més, els permeti conciliar’.

Les activitats per als infants se centren en diferents tallers de manualitats, jocs relacionats amb el Nadal, elaboració de galetes saludables o experiments de ciència. A més, podran aprofitar per a escriure la seua carta als Reis d'Orient. El preu de l’escola és de 40 euros i hi haurà disponibles un total de 20 places.

Enllaç a:
· Full d'inscripció