Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nadal als barrisL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, han fet el lliurament dels premis del concurs de de la primera edició decoració nadalenca.

L’acte ha tingut lloc al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa i hi ha assistit les persones i associacions guanyadores. En la categoria de particulars, el primer premi ha estat per ‘Blanca Navidad a Ca Mamá Noel’, ubicat a l'avinguda d’Isidor Macabich, 48. El segon premi ha estat per ‘El balconcito de Noa’, al carrer Canàries, número 6, i el tercer premi ha estat per ‘La fàbrica de sueños’ situat al carrer metge Villangómez, nº 6.

Pel que fa a la secció de premis col·lectius, el primer ha estat per a l’Associació de veïns de ses Figueretes amb ‘Aquest Nadal reciclem la il·lusió’; el segon premi ha estat pels nens i nenes del casal de Sa Miranda, amb ‘Arriba el Nadal al Casal de sa Miranda’, i el tercer premi ha estat per a l’Associació de veïns des Pratet amb ‘Estrelles al cel’.

Els premis han consistit en cistelles de Nadal, valorades en 400 euros pels primers premis, 300 pels segons i 200 pels tercers premis. A les cistelles, encarregades a comerços locals i al Mercat Nou, s’ha prioritzat els productes de la terra i de comerços de la ciutat.