Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Biblioteca Can VentosaDurant aquestes festes de Nadal, la Biblioteca Municipal de Can Ventosa tindrà un horari reduït i només obrirà durant els matins i tancarà els caps de setmana.

Així des del dilluns 21 de desembre de 2020 fins al 8 de gener de 2021, tots dos dies inclosos, l’horari de la biblioteca serà de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. Els dies 24, 25, i 31 de desembre de 2020 i l'1 i el 6 de gener de 2021 la biblioteca romandrà tancada. A partir del dilluns 11 de gener de 2021 es tornarà a l'horari habitual.

Pel que fa a les devolucions de préstecs, fora d'aquest horari es poden deixar els llibres en la bústia que hi ha a l'entrada de la biblioteca.

Des de Can Ventosa recorden que els socis amb carnet de la Biblioteca Municipal poden accedir gratuïtament a la plataforma digital de llibres Digitàlia i que es poden realitzar noves adquisicions a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..