Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Corto y cambio de rolEl taller realitzarà les primeres sessions en línia.

L'Ajuntament d'Eivissa, a través de la Regidoria d'Igualtat, ha organitzat, juntament amb l’associació El Xiringuito Teatre, la que és ja la VI edició del projecte ‘Corto y cambio de rol’. El projecte socioeducatiu, que té com a objectiu sensibilitzar en igualtat i contra les violències masclistes a la joventut, comença el pròxim 19 de gener i a causa de la situació provocada per la pandèmia, realitzarà les primeres sessions en línia.

La iniciativa està dirigida a al·lotes i al·lots d’entre 14 i 18 anys, es prolongarà fins al mes de març. Es realitzarà tots els dimarts de 17 a 19 hores. És una activitat finançat per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l’Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d’Igualtat, a través del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

La regidora d’Igualtat, Claudia Cotaina, ha explicat que ‘aquesta iniciativa utilitza com a eines per a la lluita contra les conductes sexistes la interpretació i el llenguatge audiovisual. Durant les diverses fases del projecte, els i les joves han de debatre i reflexionar sobre els rols de gènere i els estereotips, la sexualitat i les diferents formes existents de violència masclista’.

Els i les participants a ‘Corto y Cambio de Rol’ rebran formació específica per poder desenvolupar totes les fases de realització d’un curtmetratge, des de l’escriptura de la història fins a la seua interpretació, gravació i edició final.

Les persones interessades s'hi poden inscriure directament a través de l'associació El Xiringuito Teatre, mitjançant els correus electrònics: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o els telèfons de contacte: 654 419056 i 625 888484.

Corto y cambio de rol