Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha aixecat aquest cap de setmana un total de 67 denúncies relacionades amb l’incompliment de les mesures de seguretat per fer front a la COVID-19. La majoria de les infraccions, 26 en total, han estat per no respectar la prohibició de reunir-se amb no convivents.

Els agents també han formulat 24 denúncies per no fer ús correcte de la mascareta i 17 per vulnerar les restriccions de mobilitat entre les 22 i les 6 hores.

Algunes d'aquestes denúncies s'han interposat en dos botellots en els quals ha intervingut la patrulla de Policia Local juntament amb Policia Nacional, un al baluard de Santa Llúcia, on es va denunciar a set menors i un altre al mirador de Cas Mut, on es van interposar sis denúncies.

Des de la Policia Local d’Eivissa es fa una crida a la responsabilitat ciutadana i es recorda que Eivissa està en nivell d'alerta 4, pel que les infraccions greus poden ser considerades molt greus amb sancions que van dels 60.001 als 600.000 euros i les infraccions lleus són considerades greus, i tenen sancions de 3.001 a 60.000 euros. El no fer ús correcte de la mascareta està sancionat amb 100 euros.

Wpp