Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

FormacióL’Ajuntament d’Eivissa oferirà a través del Servei de Treball i Formació, quatre cursos de formació gratuïtes dirigides a persones amb feina i sense feina que es realitzaran els propers tres mesos. Les accions formatives, organitzades des del consistori, estan finançades a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Es tracta de dos cursos destinats a persones ocupades, un curs de Tècniques administratives bàsiques d’oficina, altre d’Activitats auxiliars de magatzem. També en el cas dels cursos per a persones en estat d’atur s’han organitzat dos cursos. un d’Alfabetització Informàtica: Informàtica i Internet i un últim d’Anglès A2. Els cursos tindran una durada que va des de les 25 a les 210 hores de formació.

La regidora de Turisme, Comerç, Treball i Formació, Dessiré Ruiz, ha assenyalat que ‘en la situació que vivim actualment és fonamental posar a l’abast de la ciutadania eines de formació. Creiem que aquestes cursos poden ajudar a moltes persones a adquirir els coneixements necessaris que els facin tenir més aptituds a l’hora d’ocupar-se’.

Les diferents accions formatives s’han programat per impartir-se amb modalitat presencial, encara que si la situació sanitària no ho permet, es duran a terme telemàticament. El curs de professionalitat d’Auxiliar de magatzem es realitzarà a l’Hipercentro, amb el qual l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració per poder fer ús de les seves instal·lacions.

Pel que fa al curs de Tècniques administratives bàsiques, el termini d’inscripció finalitza el 25 de febrer i en el cas del curs d’alfabetització informàtica, la data d’inscripció finalitza el 4 de març. En el cas que les places del curs no quedin completes s’allargaran els terminis d’inscripcions.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha habilitat un espai a la pàgina web www.eivissa.es amb les dades rellevants dels cursos com la data d’inscripció, dates de formació i horaris, la seva modalitat i l’enllaç directe per a la inscripció a través de la web del SOIB.

Enllaç a:
· Accions formatives

Wpp