Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Zones turístiquesLa regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa està duent a terme la renovació de la senyalització horitzontal i actuacions de millora a 15 carrers de les zones turístiques del municipi.

Les actuacions consisteixen en el pintat de la senyalització horitzontal, marques vials i passos de vianants, per a donar major seguretat en aquestes zones. Aquestes actuacions es complementen amb les intervencions que es realitzen durant tot l’any als carrers del centre de la ciutat.

Les actuacions es duen a terme als barris de ses Figueretes, Platja d'en Bossa, Talamanca i ses Figueres i s’executen en aquests moments per tal de tenir aquestes zones turístiques preparades abans de l’apertura dels establiments de la zona i així evitar possibles molèsties.

A més, s’està instal·lant la senyalització vertical als carrers que encara no disposaven dels senyals de zones 30, en concret a l’avinguda Pere Matutes Noguera.

Aquestes actuacions s’executen per part de la brigada d’obres de l’Ajuntament d’Eivissa i formen part del programa de manteniment urbà de la regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa.

Per a la tinent d’alcalde i regidora de Vies Públiques, Elena López, ‘aquestes actuacions són molt necessàries per mantenir aquestes zones preparades de cara a la reactivació del turisme i la reapertura dels establiments turístics dels barris. Aprofitam també per a incloure feines d’actualització de les normatives de circulació, de millora dels espais verds i del clavegueram dels barris’.

D’altra banda, la regidoria de Medi Ambient està executant feines de poda de les palmeres ubicades a tot el litoral del municipi, netejant els jardins i els escocells de l’arbrat dels barris de platja d'en Bossa i ses Figueretes.

Wpp