Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt VilaL'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa els Bons Patrimoni de la Humanitat amb els que incrementa els bons turístics per incentivar el turisme balear.

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa posarà en marxa els Bons Patrimoni de la Humanitat que incrementen els bons turístics anunciats pel Govern de les Illes Balears per incentivar el turisme balear. Els bons seran de 22 euros cadascun en commemoració dels 22 anys de la declaració d'Eivissa com a Patrimoni Mundial i s'afegiran als 100 euros dels bons turístics del Govern per tots els residents a les Balears que desitgin visitar la ciutat d'Eivissa.

Les persones que escollin visitar, amb un mínim de dues nits, la ciutat d'Eivissa, dins d’aquesta convocatòria del Govern, seran obsequiades amb un bon de 22 euros per part de l'Ajuntament d'Eivissa.

La regidoria de Turisme ha previst 3.000 bons de manera inicial, però es podria ampliar la campanya en funció de les necessitats. L'oferta dels bons són per viatjar a Eivissa des del 15 al 30 de juny i de l'1 de setembre al 15 de novembre.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Dessiré Ruiz, ha destacat que 'ens hem decidit sumar a aquesta convocatòria del Govern de les Illes Balears perquè considerem que és una oportunitat més per donar incentius a les persones que tinguin la intenció de visitar la ciutat d'Eivissa.
Donam d'aquesta manera suport als nostres petits comerciants i al sector hoteler i gastronòmic a més de seguir promocionant la nostra ciutat com a destinació segura'.

Wpp