Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Zona blavaL’Ajuntament d’Eivissa ha començat amb el pintat de les noves places d’estacionament regulat en zona blava als carrers de Vicent Serra i Orvay, Bisbe González Abarca, Bisbe Abad i Lasierra i carrer d’Extremadura, per tal de mantenir el còmput de places d’aparcament i millorar la mobilitat dins de la zona regulada.

La redistribució de zona blava afecta a 144 places d’aparcament que s’han redistribuït per diferents motius: la col·locació de nous contenidors d'escombraries soterrats, pàrquing de motos i mesures relacionades amb la crisi sanitària provocada pel COVID 19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Amb el pintat de les noves places es mantindran les 3.030 places existents fins ara.

El regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, ha explicat que ‘aquests aparcaments permetran compensar les places perdudes i millorar la mobilitat dins la zona regulada, ja que es maximitzarà la rotació de vehicles, i això facilitarà la possibilitat d’aparcar als veïns i veïnes tant en aquest carrers com en tot el sector d’Eixample/Mercat Nou’

El criteri que es va seguir per determinar les zones a regular ha estat l’acompliment de requisits com són zones de marcat caràcter comercial, zona limítrof a zona ja regulada, i també zona de caràcter residencial, on existeix una població permanent tot l'any que demanda zona blava.

L’Ajuntament ha iniciat una campanya d’informació al veïnat de la zona per a que puguin gestionar els permisos per obtenir la targeta d’aparcament en zona blava.
A més, el Consistori també està duent a terme els treballs anuals de repintat de tota la senyalització viaria del municipi. Aquestes feines ja s’han realitzat a la zona de ses Figueretes, l’Example, Mercat Nou i es Pratet. Durant els pròxims dies es treballarà al sector de s’Alamera i La Marina. També està previst el repintat de la zona blava a aquests barris i de les marques vials de color groc com càrregues i descàrregues, parades de bus i taxis.

Wpp