Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa, ha detingut un home de 38 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista.

Els fets han tingut lloc sobre les 22.50 hores del divendres, quan una dona acompanyada dels seus fills menors va acudir a les dependències de la Policia Local per denunciar que la seua parella li havia agredit davant d’ells.

La dona ha alertat als agents que l’home es dirigia a agafar l’autobús. La Policia l’ha trobat quan ja estava dins el transport públic i ha procedit a la seua detenció.

La Policia Local d’Eivissa interposa 14 denúncies per incompliment de la normativa sanitària durant el cap de setmana

Durant el cap de setmana la Policia Local ha aixecat un total de 14 actes per no respectar les mesures de seguretat sanitàries establertes per fer front a la COVID-19.

La majoria d’aquestes infraccions s’han interposat a un grup que es trobava bevent al carrer al Passeig de ses Pitiuses. Els fets han ocorregut dissabte a les 00.30 hores, quan els agents han intervingut a la botellada. Tant Policia Local d’Eivissa com Policia Nacional han identificat a quatre persones i han formulat 12 denúncies, tres a cadascun dels identificats. Així s’han aixecat quatre actes per consumir alcohol a la via pública, quatre per no respectar l’horari de limitació de mobilitat i quatre per no fer ús de la mascareta.

A més, la Policia Local d’Eivissa també ha denunciat a dos establiments, un per no respectar l’horari de tancament i un altre per permetre que en diferents taules s’asseguessin més de quatre persones.

Altres intervencions

La Policia Local d’Eivissa també ha detingut durant el cap de setmana a un home pel robatori d’un vehicle.

Els fets han ocorregut dissabte a les 8.20 hores. Els agents han estat alertats per acudir al Centre de Protecció Animal de sa Coma, degut a que un home estava increpant als operaris perquè volia recuperar un ca perillós que li havia estat retirat, sense presentar cap llicència.

La Policia lo ha identificat i ha comprovat que el vehicle amb el qual circulava es trobava denunciat per sostracció al seu propietari, per la qual cosa han procedit a la seua detenció.

La Policia Local també ha intervingut en dos delictes contra la seguretat viària.

El primer d'ells ha ocorregut el dissabte a les 01.30 hores, Agents de Policia Nacional han donat l'alt a l'avinguda d'Espanya, a un quadriciclo per anar circulant zigzaguejant i sobre la línia contínua. A l'en observar que el conductor presentava clars símptomes de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, han sol·licitat la presència de la unitat d'Atestats de la Policia Local.

Els agents li han realitzat les proves d'alcoholèmia amb un resultat de 0.98 MG/l i 0.92 MG/l,, la qual cosa suposa gairebé quatre vegades del permès. La Unitat d'Atestats de la Policia Local ha procedit a realitzar les diligències judicials penals i el conductor ha estat citat en qualitat d'investigat per a acudir a un judici ràpid.

Així mateix, aquest diumenge a les 04.30 de la matinada, els agents de la Policia Local han donat l'alt a un altre conductor que circulava per avinguda d'Espanya.
En comprovar que presentava evidents símptomes d'embriaguesa s'ha procedit a realitzar-li la prova d'alcoholèmia amb un resultat positiu de 0.69 i 0.73 Mg/L.
Els agents han realitzat les corresponents diligències penals i el conductor ha estat citat en qualitat d'investigat per a comparèixer en un judici ràpid.

Wpp