Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Detenció homeLa Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional detenen un home per robatori d'un vehicle després de patir un accident de circulació i de donar positiu en consum d'alcohol.

La Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional han detingut a un home, que respon a les inicials W. R.S de 21 anys, després de comprovar que havia sostret el vehicle amb el qual acabava de patir un accident de circulació. L'accident es va produir ahir a les 17 hores a l'avinguda de Pere Matutes Noguera.

La Policia Local d'Eivissa rep trucada del 092 indicant que s'ha produït un accident a l'avinguda de Pere Matutes Noguera en el que un vehicle ha bolcat i es troba enmig de la calçada.
Es desplacen fins al lloc del succés diferents agents i la patrulla d'atestats de la Policia Local. En arribar veuen el vehicle enmig de la calçada i a una persona que s'allunyava del lloc de l'accident. La Policia Local va detenir i immobilitzar a l'autor del sinistre just en el moment que marxava del lloc de l'accident. El vehicle havia xocat amb cinc cotxes que es trobaven aparcats a l'avinguda i als que ha provocat danys materials de molta consideració.

La Policia Local comprova que el conductor mostra símptomes d'haver conduït sota la influència de begudes alcohòliques motiu pel qual es procedeix a efectuar les proves que donen el resultat de 1'04 mg/l i 1 '01mg/l respectivament.
Posteriorment, també es comprova que el vehicle que conduïa havia estat sostret, motiu pel qual la Policia Nacional deté al conductor per un delicte contra el patrimoni.

A les 20.20 hores es produeix un altre accident de trànsit, en aquest cas a l'Avinguda 8 d'Agost on dos vehicles col·lideixen i a conseqüència d'aquest fet, un dels conductors resulta ferit i és traslladat a l'Hospital de Can Misses.

Wpp