Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local EivissaDetectada una persona pernoctant a Can Misses II i un paquet d’haixix a la pista d’atletisme.

La Policia Local d'Eivissa ha dut a terme durant els darrers dies dues actuacions a les instal·lacions esportives titularitat de l'Ajuntament d'Eivissa.

La primera va tenir lloc al camp de futbol de Can Misses II, quan una patrulla que feia una ronda ordinària de matinada per la zona va percebre senyals d’activitat a l’interior de la instal·lació. Els agents varen realitzar una inspecció i varen comprovar que efectivament havia una persona que es trobava a l'interior de l'edifici, concretament a la zona de vestuaris, amb llums i un televisor encès.

A la inspecció, la Policia Local va observar que les portes es trobaven tancades i amb cadenats. Es va procedir a obrir la instal·lació i en trobar un home al seu interior, aquest va reconèixer que es quedava a la instal·lació a dormir, segons va manifestar, amb autorització dels clubs esportius que fan ús de Can Misses II. De fet, va mostrar claus de la instal·lació i va indicar que en cap cas havia forçat portes o fet malbé al material esportiu. La Policia Local va informar aquesta persona que es tracta d'una instal·lació esportiva municipal, a la que en cap cas es pot pernoctar i que havia d'abandonar la instal·lació, sortint l’home de manera voluntària. Al dia següent aquest fet es va posar en coneixement dels clubs esportius que fan ús de Can Misses II per tal que, si és cert que coneixien o havien autoritzat l’entrada en horari nocturn d’aquesta o qualsevol altra persona a la instal·lació esportiva, prenguessin les mesures necessàries per aturar aquesta situació.

La segona actuació policial es va dur a terme a les pistes d'atletisme de Can Misses. En aquest cas, l’acció es va realitzar a rel de les tasques de buidatge prèvies a les obres de remodelació dels vestidors. Durant la retirada de material, a un magatzem baix la grada, els operaris del Patronat Municipal d’Esports varen detectar un paquet sospitós que la Policia Local va confirmar que eren 500 grams d’haixix. La Policia Local va comunicar el descobriment i va lliurar el material a la Policia Nacional, que ha obert una investigació al respecte per intentar esbrinar l’origen del paquet i que l’havia pogut dipositar a les instal·lacions esportives municipals.

Wpp