Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vilajove escola estiuL'Ajuntament d'Eivissa obrirà, des del dimarts 17 fins al 24 de maig, el termini d'inscripcions per a les escoles d'estiu per a infants d'entre 3 i 12 anys a sa Bodega, sa Graduada i sa Joveria. Les persones interessades poden realitzar les inscripcions a través de la web www.vilajove.eivissa.es.

En cas de ser admesos, es rebrà un correu amb les instruccions de pagament el dia 6 de juny. El pagament de juliol o dels dos mesos, es realitzarà del 7 al 10 de juny. Els infants admesos del mes d'agost rebran un correu amb les instruccions el dia 5 de juliol i el pagament s’hauria de fer del 6 al 8 de juliol.

Tota la informació relativa a l’escola d’estiu es publicarà el dia 24 de juny a la web de Joventut.

Pel que fa a les inscripcions i el procés, l’orde de la inscripció no influeix en l'administració de la plaça. L’ordre de preferència d'admissió serà, infants empadronats al municipi d‘Eivissa, en segon lloc, infants escolaritzats al municipi d'Eivissa, en cas que quedin places, i en tercer lloc, la resta de sol·licituds.

En total l’Ajuntament d’Eivissa oferta 1.000 places per les escoles infantils d’estiu a les escoles de Sa Bodega, Sa Graduada i Sa Joveria.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a la web de l'Ajuntament d'Eivissa: www.vilajove.eivissa.es o trucant al 971397600 ext. 24150.

Wpp