abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SOIB1L’Ajuntament d’Eivissa ha contractat 10 joves a través del programa SOIB Joves Qualificats-Entitats Locals 2022 que faran feina a l’administració pública durant 12 mesos. L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, la regidora de Treball i Recursos Humans, Estefania Torres, i la Directora insular del SOIB a Eivissa, Dolors Roig,han donat aquest matí la benvinguda als joves que ja han signat el seu contracte.

L’alcalde, Rafa Ruiz, ha recordat que amb aquest programa l’objectiu és ‘facilitar la inserció en el mercat laboral de les persones joves i amb estudis qualificats, donant-los la oportunitat de conèixer l’ Administració Pública a la vegada que posen en pràctica els coneixements adquirits en la seva formació. Creiem que més enllà d’una oportunitat pels joves del municipi és una oportunitat per a nosaltres de comptar amb talent propi de l’illa a l’Ajuntament’.

Dels nous treballadors i treballadores, 8 són joves universitaris i 3 tenen estudis de grau superior. Els perfils estan relacionats amb l’àmbit de l’educació infantil, amb dos mestre i dos educadors infantils; l’activitat física i esports, amb dos professionals, una persona amb estudis d’administració i finances; una altra amb Relacions Laborals; un treballador social, un psicòleg i un politòleg.

El programa SOIB joves qualificats- entitats locals 2022, que permet la contractació d’11 persones ha estat promogut pel SOIB i compta amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes laborals. L’import de la subvenció concedit pel SOIB és de 369.438,40 euros,on l’aportació de l’Ajuntament ha sigut de 108.373,60 €.

Wpp