Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 4 de març de 2015.- La Biblioteca Municipal d'Eivissa celebra aquest mes de març el Mes de la Poesia, amb un programa d'activitats en què les dones són les grans protagonistes. I és que, coincidint amb la commemoració del Dia de la Dona el pròxim 8 de març, s'organitza, per primera vegada des de la Biblioteca, un cicle de conferències al voltant d'aquesta efemèride. Així, demà dijous 5 de març, a les 20'30 h, Helena Alvarado (Nora Albert) parlarà sobre 'Dona i pensament' a la Sala Villangómez i el dijous 12 de març, a la mateixa hora, parlarà sobre 'Les antipenélopes: Escriptores viatgeres '.

El divendres 6 de març, a les 19 h, la 'Tarda del Conte' oferirà una sessió especial Dia Internacional de la Dona, en què Montse Ribot conduirà la narració de 'Hi ha res més avorrit que una princesa rosa?'. Paral·lelament a aquestes activitats, la Biblioteca, durant tot el mes, té com a llibre recomanat 'Desar la casa i tancar la boca' de Clara Janés i l'exposició bibliogràfica 'Dones i literatura' en commemoració del 85 aniversari del naixement de Maria Àngels Anglada.

I el 20 de març, en commemoració del Dia Internacional de la Poesia (que se celebra el dia 21 de març) a la Biblioteca tindrà lloc a les 19 h una edició especial de la 'Tarda del conte', amb Iolanda Bonet i el seu 'Contes en vers ', ia les 20'30 h, Ben Clark i Julio Herranz oferiran un Recital Poètic en homenatge a Ángel González, Jaime Gil de Biedma i José Bergamin. L'escriptora del mes de març és Pepita Escandell al 95 aniversari del seu naixement.