Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoLa Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, celebrada aquest matí, ha aprovat les bases per a la concessió de llocs de venda de productes alimentaris i artesans d'àmbit local en el mercat Eivissa Medieval. Es concedirà el permís de venda a un màxim de 60 llocs que podran vendre els seus productes durant els dies 7, 8, 9 i 10 del proper mes de maig. Els interessats poden descarregar-se el formulari d'inscripció al web www.eivissa.es i presentar la sol·licitud en el registre d'entrada de l'Ajuntament, a les oficines del SAC al c / Canàries, 35 oa la plaça d'Espanya, 1, a partir de demà divendres, 20 de març i fins l'1 d'abril.

D'altra banda, també s'ha aprovat l'esborrany del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i l'Associació d'Artesans Professionals d'Eivissa, per a la realització de la XXXII edició de la 'Plaça d'Art i Fira de Tardor'. L'objectiu d'aquesta iniciativa és promocionar i dinamitzar l'artesania local i oferir un producte turístic perquè els visitants puguin conèixer l'artesania que es realitza a Eivissa. L'Ajuntament aportarà 6.000 euros de subvenció per a la realització d'aquesta fira.

També s'ha aprovat l'esborrany del conveni entre el Govern dels Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per a la gestió i el manteniment dels dos telecentres adscrits a la XarxaBit ubicats al municipi, un al Viver d'Empreses, al C / Arquebisbe Cardona, 10, i un altre al Centre de Creació Jove, al carrer de Castella, 19. El Govern aportarà 4.500 euros per cada telecentre.

Finalment, s'han aprovat les bases de la 4a edició dels Premis als Millors Expedients Acadèmics de Batxillerat i Cicles Formatius del curs escolar 2014/2015.