Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió Director InsularL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Seguretat, Estefania Torres, s'han reunit avui de matí amb el director insular de l'Administració de l'Estat a les Pitiüses, Roger Sales. 

Durant la reunió, s'han tractat temes relacionats amb la millora de la coordinació policial al municipi. L'alcalde ha insistit en la necessitat d'incrementar la presència policial al barri de sa Penya, una petició que també va traslladar al Comissari de la Policia Nacional d'Eivissa.

D´altra banda, i degut a l'increment de vaixells fondejats a la zona costanera del municipi d'Eivissa, s'ha demanat que s'incrementi la vigilància per part de la Guàrdia Civil del Mar així com traslladar a Capitania Marítima la necessitat d'abalisar la zona des Soto degut a la presència de banyistes i de vaixells que naveguen per la zona.

Pel que fa a la seguretat ciutadana, el director insular s'ha mostrat satisfet  per les actuacions conjuntes de Policia Local i Nacional als nuclis més turístics del municipi. L'alcalde ha aprofitat la reunió per manifestar la seva preocupació per l'increment de la prostitució al barri de ses Figueretes.