Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Programació de les piscines

El regidor d'esports, Agustín Perea, acompanyat dels responsables del Club Natació Eivissa, Darío Gutierrez i Manuel Rodriguez, ha presentat les novetats en la programació de cursos i horaris a les dos piscines municipals d'Eivissa, una vegada s'ha obert al public la piscina de Can Misses.

Una de les principals novetats ha estat l'augment en el numero de cursos de natació i altres disciplines que s'impartiran a la piscina des Viver, el que implicarà una reducció en les llistes d'espera, que es concentren sobretot en l'edat de 3 a 6 anys.

En aquest sentit es preveu incrementar en 100 noves places els cursos de natació d'adults, nadons i aquagym, prioritzant la natació utilitària (aprendre a nedar).

Per altra banda, s'han ampliat els horaris d'usos de les piscines per al bany lliure així, la piscina des Viver no tancarà al migdia i es preveu que obri durant els dissabtes (tot el dia) i diumenges (matí) per a bany lliure a partir del mes de novembre.

L'ampliació d'horaris i usos de les piscines ha implicat també l'ampliació de la plantilla de monitors i socorristes per a les dues instal·lacions municipals amb la contractació de quatre nous professionals.

La reubicació dels dos principals clubs de natació del municipi a la piscina de Can Misses permet disposar de les instal·lacions de la piscina des Viver i incrementar l'oferta de cursos a tots els nivells i d'activitats aquàtiques a la piscina.
Les classes de natació incloses dins el Pla Escolar que donen servei a 350 alumnes de set centres escolars així com les classes dels clubs de natació, s'impartiran a la piscina de Can Misses.