Octubre 21, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia del pedalEl Patronat d’Esports espera augmentar el número de participants i aprofitarà per donar a conèixer les noves rutes cicloturistes que comencen aquest mes.

La gran novetat de la vintè sisena edició del Dia del Pedal, que es celebrarà el proper diumenge 8 de novembre, serà el nou circuit urbà, que enguany tindrà un recorregut molt més ample, arribant a la Platja d’en Bossa i a Talamanca. Aquest esdeveniment popular, no competitiu, és el de més participació dels que es celebren a la ciutat d’Eivissa i des del Patronat Municipal d’Esports es confia en superar els 1.300 inscrits de l’any passat.

El regidor d’Esports, Agustín Perea, i el tècnic municipal Lluís Lliteres, han presentat avui aquesta jornada lúdico-esportiva, que té com a objectiu principal fomentar l'ús de la bicicleta com a pràctica saludable i també com a mitjà alternatiu de transport.

El Patronat ultima aquestos dies tots els detalls organitzatius i coordina un dispositiu de seguretat que comptarà amb 60 voluntaris a més d'uns 30 efectius de la Policia Local i Protecció Civil.

Les inscripcions es faran a la plaça d’Antoni Albert i Nieto el mateix diumenge i està previst regalar 1.500 samarretes als primers que realitzin la seva inscripció, a partir de les 9:30 hores. Respecte del circuit, com ja és tradició es podrà gaudir de la ciutat i dels seus principals carrers sense haver de compartir espai amb els vehicles de quatre rodes i, a més, enguany es podrà anar des d’un extrem del municipi a un altre, arribant a Platja d’en Bossa per un costat i Talamanca per l’altre.

Com sempre, un altre al·licient per participar en la jornada és el sorteig de 10 bicicletes entre totes les persones inscrites, així com els circuits per a infants i de seguretat vial.

Així mateix, el Dia del Pedal 2015 servirà per donar a conèixer les primeres rutes cicloturistes de la temporada, previstes per als dies 22 de novembre i 20 de desembre , a ses Salines i es Codolar respectivament.

Enllaç a:
Póster dia del pedal
Folletó dia del pedal