Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Actes ITB BerlínLa regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa, Glòria Corral, el director del Museu Arqueològic, Benjamí Costa i el director de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Torres acompanyats de Carmen Mezquida de l'Associació AMAEF, han presentat els principals actes de promoció cultural que es duran a la fira de turisme de Berlín.

L'Ajuntament d'Eivissa, juntament amb el Museu i els membres d'AMAEF, ha elaborat un calendari de Visites teatralitzades al jaciment de Puig des Molins que comencen a partir del proper dia 28 de febrer i acabaran al mes de desembre. Les visites teatralitzades a la Necròpolis de Puig des Molins es duran a terme el darrer diumenge de cada mes a les 12:00 hores, son gratuïtes i es necessària inscripció prèvia.
Es donarà també informació sobre el jaciment i el Museu Arqueològic i la seva historia i s'han preparat 500 polseres púniques, rèpliques de peces trobades al jaciment, que es lliuraran al public que participi en un taller durant la fira turística.

Pulseras púnicasLa regidora de Turisme, Glòria Corral, ha destacat la necessitat de realitzar  accions de promoció de turisme cultural i de difusió dels bens Patrimoni de la Humanitat entre el turisme alemany que visita les Pitiüses durant tot l'any.
El director de Turisme, Vicent Torres, ha confirmat que des del Consell d'Eivissa es treballa en donar un impuls a la promoció del Museu per tal de convertir-ho en un valor afegit a la oferta d'Eivissa i que ajudi a millorar la desestacionalització turística.

Per la seva banda, el Director del Museu Arqueològic d'Eivissa, Benjamí Costa, ha afirmat que el Museu ha de ser una part important de la oferta cultural que s'ofereix al turista que visita l'illa. Per aquest motiu el Museu ha preparat també accions de promoció.