Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nit de Sant JoanLa celebració de la Nit de Sant Joan ha transcorregut sense cap incident a les platges de Figueretes i Talamanca on s'han produït les majors concentracions de persones durant les darrers hores. Prop d'un centenar de persones han integrat els dispositius de seguretat i neteja han estat treballant per a que la festa transcorri sense incidents i que les platges es trobin en bon estat des de primeres hores del matí.  

El dispositiu de seguretat preparat per atindre les celebracions a les platges i també al barri de Ca n'Escandell ha estat integrat per mes de 70 persones entre Policia Local, Policia Nacional, Bombers, Protecció Civil, socorristes i  personal sanitari.
 La regidora de Policia Local, Estefania Torres, “ha agraït la col·laboració tant dels policies tutors d'altres municipis com la feina de la Policia Nacional i la resta de persones que han participat en l'operatiu”

Per primera vegada l'Ajuntament d'Eivissa ha preparat espais específics per als foguerons i ha donat llenya, mes de 600 quilos, per evitar que es cremassin productes perillosos. Així i tot, Policia Local i l'empresa de neteja Valoriza han hagut de retirar dos acumulacions de palets que estaven preparats per a fer dos foguerons a la platja de Talamanca.

S'ha contat amb 17 membres del cos Nacional de Policia, 12 de Policia Local d'Eivissa més els tres Policies Tutors d'Eivissa, Santa Antoni i Sant Josep, 14 membres de Protecció Civil, 12 socorristes, dos vehicles autobomba, varies motos aquàtiques, ambulàncies medicalitzades i de suport vital, una barca de salvament i varies dotacions de Policia Local,  Nacional, Bombers i Protecció Civil que varen estar pendents de la festa al barri de n'Escandell.

Els Policies Tutors d'Eivissa, Sant Antoni i Sant Josep, en el marc del conveni de col·laboració entre els ajuntaments, han treballat en la inspecció de les platges i han identificant a alguns menors. Finalment s'han aixecat sis actes per tinença d'alcohol i tabac entre menors.

Pel que fa al dispositiu especial de neteja, en el que hi han treballat 16 persones, ha començat a les 5:00 hores i ha acabat a les 8:00 hores del matí, i s'han recollit un total de 1.450 quilos de residus a les dos platges.