Octubre 30, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

En marxa una línia de bus per connectar el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou per Tots Sants

Cementeri NouL'Ajuntament d'Eivissa posarà en marxa per Tots Sants una línia de bus que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants un servei de bus que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou. El bus funcionarà els dies 30, 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre i sortirà de la parada situada davant dels antics jutjats, al carrer Isidor Macabich. Aquest bus tindrà sis sortides diàries: des d'Eivissa serà a les 9, 10, 11, 12, 14 i 16 hores; i les sortides des del Cementeri Nou seran a les 10, 11, 12, 13, 16 i 17:45 hores.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa obre una borsa de treball per a tècnic mig de joventut

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha obert la convocatòria per la constitució d'una borsa de treball de tècnic mig de joventut per cobrir amb caràcter temporal necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis al consistori, en modalitat de mitja jornada. El procediment de selecció serà el sistema concurs-oposició de personal laboral/funcionari temporal.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza divendres 6 de novembre. Les persones interessades hauran d’acreditar que estan en disposició d'un títol relacionat amb l'àmbit de les ciències socials i coneixements de català nivell B2. A més hauran de presentar el seu document nacional d'identitat en vigor o, en cas de no tenir la nacionalitat espanyola, el document oficial acreditatiu de la personalitat i un resguard justificatiu d'haver ingressat íntegrament els drets d'examen, que són de 15 euros.

Llegeix més...

Comença la campanya de promoció 'El comerç d'Eivissa, a cel obert'

Eivissa cel obertComença la campanya de promoció 'El comerç d'Eivissa, a cel obert' que comptarà amb la participació de 102 establiments de la ciutat oferint promocions i ofertes fins el 10 de novembre.

La regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa, Dessiré Ruiz, el director general de Comerç de Govern de les Illes Balears, Miquel Piñol, i el responsable de Comerç de la PIMEEF, Vicent Tur, han presentat avui, en una roda de premsa telemàtica, la campanya 'El comerç d'Eivissa, a cel obert'.
La campanya compta amb 102 establiments participants de la ciutat d’Eivissa que, des d'aquest divendres 30 d’octubre i fins el 10 de novembre, oferiran una zona dedicada a descomptes, promocions i ofertes dels seus productes.

Llegeix més...

Obert el termini d’inscripció per a les proves de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics

Examen catalàEl termini d’inscripció per a les proves de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics està obert fins al 5 de novembre.

L’Institut d’Estudis Baleàrics ha obert el termini d’inscripció de les proves de català per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua. Les persones interessades poden fer la sol·licitud fins al 5 de novembre.

Llegeix més...

Xerrada en línia sobre l'evolució de l'espai per a les persones dins les ciutats pel Dia de les Ciutats

Dia CiutatsL'Ajuntament d'Eivissa celebra el Dia de les Ciutats amb una xerrada en línia sobre l'evolució de l'espai per a les persones dins les ciutats.

L'Ajuntament d'Eivissa celebrarà el Dia de les Ciutats, que es commemora el pròxim 31 d'octubre, amb una xerrada en línia sobre la importància que té la creació d'espai per a les persones dins les ciutats. La videoconferència es podrà seguir divendres 30 a les 19 hores a través de la plataforma districte07800.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16