Agost 22, 2019
Eivissa Jazz

Miryam Latrece · Eivissa Jazz Experience

Dissabte 7 de setembre, a partir de les 21.00 h | Baluard de Santa Llúcia
Preu: 12 € · Accés a venda d'entrades on line

La darrera jornada el festival farà un viatge musical fins a Itàlia.

A les 21.30 h actuarà el Claudio Jr. De Rosa Quartet, els flamants guanyadors del concurs de bandes del festival Getxo Jazz que, com cada any, com a part del premi de la cita basca, tocaran a l’Eivissa Jazz. El jurat de Getxo va destacar Claudio Jr. De Rosa com una figura emergent de l’escena jazzística europea. El jove saxofonista, clarinetista, arrengista i compositor italià va formar el seu quartet al 2016 i inclou a Xavi Torres (piano), Mauro Cottone (contrabaix) i Augustas Baronas (bateria).

I, a les 22:30h, un concert memorable per concloure el festival d’aquest any. Serà el que ofereix el pianista italià Stefano Bollani amb el seu ‘Napoli Trip’. Amb aquest projecte, Bollani vol transmetre el caràcter alegre i divertit dels napolitans, acostumats a sobreviure a tot i a tots. Un caràcter illenc i un esperit jazzístic amb el que els eivissencs es poden sentir molt representats.

Bollani és un dels grans noms del jazz europeu contemporani, la seva fama al país transalpí ve donada també per la popularitat del programa de televisió que protagonitza a la RAI. La seva personalitat a sobre de l’escenari fa que els seus concerts siguin una experiència diferent.