Desembre 07, 2019

ajuntamentdaltvila

Ban amb motiu de la "Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat"

Amb motiu de la "Cursa Eivissa Patrimoni de la Humanitat" que es celebrarà el proper dissabte, dia 6 de desembre de 2019, a partir de les 17.00 h, es prohibeix:

- L’estacionament de vehicles a l’av. d’Ignasi Wallis, tram comprès entre Vara de Rey i av. de Bartomeu Roselló a partir de les 12.00 h fins finalitzar la prova.

- La circulació de vehicles per l’av. de Santa Eulària, carrer de Jaume II i pg. de Joan Carles I, des de les 15.00 h fins a les 18.30 h.

- Hi haurà retencions per diferents carrers de la Marina, Dalt Vila, av. de Bartomeu Roselló i av d’Ignasi Wallis entre les 17.00 h i les 19.00 h, i per l’itinerari de la cursa popular, que és el següent: Sortida: Andanes del Port, av. de Santa Eulària en el sentit Talamanca, passeig de Joan Carles I, c/ Jaume II, av. 8 d’Agost carril esquerra sentit rodona de Pacha, av. de Santa Eulària en sentit centre, av. de Bartomeu Rosello, av. d’Ignasi Wallis, c. de Joan Xico, portal Nou, plaça de Vila, portal de ses Taules, plaça Constituciò, c. de Josep Veredra, c. de la Mare de Déu, Andanes.

3 de desembre de 2019

L’alcalde,

Rafael Ruiz

Ban amb motiu de la competició esportiva denominada “Tres dies de Trail”

Amb motiu de la competició esportiva denominada “Tres dies de Trail”, que es celebrarà el proper diumenge dia 1 de desembre, a partir de les 11.00 h i finalització a les 12.45 h, amb sortida des del carrer del Canonge Joan Planells, hi haurà restriccions puntuals de la circulació en el moment del pas dels corredors pels següents carrers:
C/ Canonge Joan Planells, c/ Bes, c/ Tanit, c/ Joan Xicó, ronda d’Antoni Costa Ramón, pl. Catedral, c/ Major, c/ General Balanzat, sa Carrossa, pl. de Vila, c/ Antoni Palau, c/ Josep Verdera, ronda Narcís Puget Viñas, pl. d’Espanya, c/ Luci Oculaci.
Es prohibeix l’estacionament de vehicles al c/ Canonge Joan Planells, davant del Museu Puig des Molins, i al c/ Joan Xico, davant l’escala del c/ Tanit.

26 de novembre de 2019
L’alcalde,
Rafael Ruiz

Ban amb motiu de la VOLTA CICLOTURÍSTICA A EIVISSA 2019

Amb motiu de la VOLTA CICLOTURÍSTICA A EIVISSA 2019 que se celebrarà el proper dia 13 d´octubre de 2019, a partir de les 09:00 h, es prohibeix:

A partir de les 08.50 h fins a les 09.20 h del dia 13 d´octubre de 2019, es restringirà la circulació rodada al pas dels participants a la prova ciclista pels següents carrers:
Avinguda de Santa Eulària des Riu, avinguda de la Pau i avinguda de Sant Josep de sa Talaia, ronda Joan XXIII, camí de Cas Ferrò i Camí Vell de Sant Mateu.

L’ alcalde.
Rafael Ruiz González
Eivissa, 4 d'octubre de 2019

Ban amb motiu dels actes de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Sense Cotxes

Amb motiu dels actes de la Setmana de la Mobilitat i el Dia Sense Cotxes, que es duran a terme des del divendres 20 de setembre fins al diumenge dia 22 de setembre de 2019, es prohibeix:

L’estacionament i la circulació de vehicles als següents trams durant els següents dies i hores:
-al carrer Castella, entre els carrers Bisbe Huix i Abad i Lasierra, des de divendres 20 de setembre a les 14 hores i fins diumenge 22 de setembre a les 14 hores.
-al carrer Bisbe Carrasco, tram de la plaça Pintor Vicent Calbet, entre els carrers Bisbe Huix i Historiador Josep Clapés, des de dissabte 21 de setembre a les 7 hores i fins diumenge 22 de setembre a les 14 hores.

L’alcalde,
Rafael Ruiz González

Ban amb motiu de les festes de la nit de Sant Joan 2019

Amb motiu de les festes de la nit de Sant Joan, que se celebraran a ses Figueretes i a Talamanca el dia 23 de juny, es prohibeix l'estacionament des de les 14.00 h fins la finalització dels actes:
Al carrer de Talamanca, als llocs degudament senyalitzats per la Policia Local.
Al carrer de Formentera, entre el carrer d’Astúries i el carrer de Tarragona, als dos costats de la via.

Es prohibeix la circulació de vehicles al carrers de Talamanca i Al-hauet entre les 18.00 h del dia 23 de juny i les 02.00 h del dia 24 de juny, excepte a residents a la zona de l'Illa Plana i Grossa.
Al carrer de Formentera entre el carrer d’Astúries i el carrer de Tarragona.
A la plaça de la Catedral entre les 14.00 h i les 21.00 h, amb motiu de la processó del Corpus Christi, que es durà a terme a les 20.00 h entre la plaça de la Catedral i l’església de Sant Elm a la Marina. Per aquest motiu hi haurà talls de trànsit intermitents a la zona de Dalt Vila i Sant Elm.

L'Ajuntament d'Eivissa posarà llenya per als foguerons al punts de la platja senyalitzats on es podran encendre aquests.
Queda prohibida:
La utilització de fusta procedent de palets, obres, etc., així com portar envasos de vidre a la platja.
La utilització de les conegudes com «lluminàries» o espelmes tailandeses ja que són perilloses per a la navegació aèria i pel risc d'incendis allí on cauen.
A partir de les 02.00 h s'apagaran els foguerons.
Queda prohibit:
El consum i portar begudes alcohòliques per part de menors.
Portar gots, ampolles i altres útils de vidre, que pugin representar un perill a la platja.

A partir de les 04.00 h del dia 24 de juny, les platges de Talamanca i ses Figueretes han de quedar lliures, per tal de poder-les netejar l'empresa concessionària.

L’alcalde,
Signat: Rafael Ruíz González

Bans trànsit
Nombre d`articles:
24