Febrer 19, 2020

ajuntamentdaltvila

Ban amb motiu de la Rua de Carnaval 2020

Amb motiu de la Rua de Carnaval del dia 23 de febrer de 2020, es prohibeix:
La circulació per l’avinguda de Santa Eulària des Riu entre les 09.00 h i les 14.00 h.
La circulació de vehicles per l’itinerari de la rua entre les 11.00 h i la seua finalització.

Itinerari:
Avinguda de Santa Eulària des Riu, avinguda de Bartomeu de Roselló, avinguda d’Isidor Macabich, carrer del País Valencià, avinguda d’Espanya i final a la cruïlla d’avinguda d’Espanya amb avinguda d’Ignasi Wallis.

Es recomana als conductors que el diumenge dia 11 de febrer utilitzin els aparcaments dissuasius existents abans d’entrar a la ciutat d’Eivissa entre les 11.00 h i les 14.00 h.

Ban de regulació de les operacions de càrrega i descàrrega al nucli històric

Amb motiu de la finalització les obres de Vara de Rey i el seu entorn, mitjançant aquest ban es regulen les operacions de càrrega i descàrrega per a tot el nucli històric:

La càrrega i descàrrega a la zona de s’Alamera, i especialment al passeig de Vara de Rey i la plaça des Parc, s’ha de fer als següents punts:
Carrer d’Abel Matutes Torres, amb entrada pel carrer de Pere Sala i Avicenna.
Carrer de Jaume I (en paral·lel al carrer de Joan Xicó), amb entrada pel carrer de Pere Sala, Avicenna i Jaume I.
Carrer de Vicente Cuervo, amb entrada pel carril habilitat a la façana nord del passeig de Vara de Rey.
Queda prohibida la parada i estacionament de vehicles als carrils habilitats al passeig de Vara de Rey, façana nord, i al carrer de Jaume I a peu de murada. Aquests carrils amb  paviment de diferent color només s’han d’utilitzar per circular fins als espais reservats per a les operacions de càrrega i descàrrega.
L’horari d’entrada a aquests reservats de càrrega i descàrrega és de les 07.00 h fins a les 10.30 h. Els vehicles de càrrega i descàrrega han de sortir de la zona abans de les 11.00 h.

Als barris de la Marina i Dalt Vila, la càrrega i descàrrega només està autoritzada en horari de 07.00 h a 11.00 h i de 16.00 h a 18.00 h.

A la plaça de Vila, al barri de Dalt Vila, la càrrega i descàrrega amb vehicles només està autoritzada entre les 07.00 h i les 10.00 h.

Eivissa, 7 de juliol de 2017
L'alcalde
Rafael Ruiz Gonzalez