Gener 28, 2020

ajuntamentdaltvila

Amb motiu de les festes de la nit de Sant Joan, que se celebraran a ses Figueretes i a Talamanca el dia 23 de juny, es prohibeix l'estacionament des de les 14.00 h fins la finalització dels actes:
Al carrer de Talamanca, als llocs degudament senyalitzats per la Policia Local.
Al carrer de Formentera, entre el carrer d’Astúries i el carrer de Tarragona, als dos costats de la via.

Es prohibeix la circulació de vehicles al carrers de Talamanca i Al-hauet entre les 18.00 h del dia 23 de juny i les 02.00 h del dia 24 de juny, excepte a residents a la zona de l'Illa Plana i Grossa.
Al carrer de Formentera entre el carrer d’Astúries i el carrer de Tarragona.
A la plaça de la Catedral entre les 14.00 h i les 21.00 h, amb motiu de la processó del Corpus Christi, que es durà a terme a les 20.00 h entre la plaça de la Catedral i l’església de Sant Elm a la Marina. Per aquest motiu hi haurà talls de trànsit intermitents a la zona de Dalt Vila i Sant Elm.

L'Ajuntament d'Eivissa posarà llenya per als foguerons al punts de la platja senyalitzats on es podran encendre aquests.
Queda prohibida:
La utilització de fusta procedent de palets, obres, etc., així com portar envasos de vidre a la platja.
La utilització de les conegudes com «lluminàries» o espelmes tailandeses ja que són perilloses per a la navegació aèria i pel risc d'incendis allí on cauen.
A partir de les 02.00 h s'apagaran els foguerons.
Queda prohibit:
El consum i portar begudes alcohòliques per part de menors.
Portar gots, ampolles i altres útils de vidre, que pugin representar un perill a la platja.

A partir de les 04.00 h del dia 24 de juny, les platges de Talamanca i ses Figueretes han de quedar lliures, per tal de poder-les netejar l'empresa concessionària.

L’alcalde,
Signat: Rafael Ruíz González