Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

GCPHE aprueba calendario eventosLa Nit de l'Patrimoni se celebrarà el 12 de setembre i inclourà 15 espectacles de primera categoria de dansa contemporània, així com nombroses activitats culturals complementàries. La Comissió d'Educació, Cultura i Esport del GCPHE també ha aprovat les competicions que conformaran el III Circuit de Carreres i el calendari de concerts del VII Cicle de Música de Cambra, i s'ha revisat l'avanç del programa Aula Patrimoni.

Madrid, 11 de febrer de 2020.- Avui s'ha celebrat una nova trobada de la Comissió de Treball d'Educació, Cultura i Esport del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, en què s'ha aprovat el nou calendari d'esdeveniments per a aquest any 2020. Entre aquests destaca la III edició de la Nit de l'Patrimoni, que se celebrarà de forma simultània a les 15 ciutats del grup el 12 de setembre; el III Circuit de Carreres Ciutats Patrimoni, el VII Cicle de Música de Cambra i la VII edició del programa Aula Patrimoni, destinat a escolars.

La reunió ha tingut lloc a la seu de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) a Madrid i l'ha presidit l'alcalde de Salamanca, Carlos García Carbayo, amb la coordinació de les regidores de Cultura de Salamanca, María Victoria Bermejo, i de Mèrida, Silvia Fernández. A més, han participat els següents regidors: Maria Aranguren (Alcalà d'Henares), Ángel Sánchez (Àvila), Beatriz Martín (Baeza), Fernanda Valdés (Càceres), Blanca Torrent (Còrdova), Miguel Ángel Valero (Conca), Pep Tur (Eivissa), Yaiza López (San Cristóbal de la Laguna), Mercedes Rosón (Santiago de Compostel·la), Gina Aguiar (Segòvia), Manel Castaño (Tarragona), Teodoro García (Toledo) i Elena Rodríguez (Úbeda).

Enllaç a:
· Nota de premsa completa en pdf