Juliol 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Atenció individual a persones migrades  per oferir informació, orientació en relació amb tràmits administratius d'estrangeria.

Atencions que ofereix:

Tramitació del informe d’arrelament social: dirigit a persones estrangeres no comunitàries, majors d’edat, empadronades al municipi amb situació administrativa irregular o amb permanència autoritzada per raons de protecció internacional que necessitin informe preceptiu per acreditar la integració social en el procés d'autorització de residencia temporal per arrelament social.

- Tramitació de l’informe d'adequació d’habitatge per la reagrupació familiar: dirigit a persones empadronades al municipi que necessiten l’informe preceptiu que acrediti la adequació del seu habitatge pel procés d’autorització de residència per reagrupació familiar, per autorització o renovació de residència dels menors a càrrec o persones reagrupades.


Informació:

Unitat de Treball Social Ponent.
C/de Formentera 11, baixos. Telèfon 971397529 Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.