Octubre 23, 2021

ajuntamentdaltvila

Inscripció oberta als tallers no presencials de català de nivell incial de l'Ajuntament d'Eivissa

CatalàL'Ajuntament d'Eivissa ofereix tallers de català de nivell inicial a través de la plataforma Zoom amb la finalitat de posar al servei de les persones interessades un recurs eficaç.

Amb aquesta modalitat de classes no presencials es pretén oferir un servei dinàmic i accessible per a la major part de la població sense tenir en compte la mobilitat, el temps o, fins i tot, les circumstàncies familiars.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix un curs gratuït de reinvenció digital per a empreses de serveis

Curs reinvenció digitalL’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, posa en marxa un nou curs de màrqueting anomenat ‘Itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis’ que tindrà una durada de més de 40 hores de formació combinant classes presencials i webinaris online on aprendràs a reenfocar el teu model de negoci y transformar-lo digitalment; amb assessorament empresarial individual i personalitzat i suport formatiu continu.

L’objectiu és que les persones que participen al curs conegui i posi en pràctica tots i cada un dels passos necessaris per incrementar la visibilitat de la seva marca a Internet i generar nous clients. Aquest curs està dirigit a professionals, pimes i emprenedors que vulguin conèixer i començar a fer servir les eines imprescindibles per vendre online.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa oferta 10 llocs de feina per a persones desocupades dins el projecte SOIB Reactiva

SOIB reactivaL'Ajuntament d'Eivissa contractarà 10 persones desocupades i que no hagin pogut reinserir-se en el mercat laboral a causa de la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la Covid-19.

La contractació dels treballadors i les treballadores es farà en el marc del projecte Eivissa Reactiva 2021, del programa SOIB Reactiva 2021, que forma part del Pla de Xoc per a l'Ocupació 2020-21 que s'ha posat en marxa a causa de la crisi sanitària, i que està integrat al seu torn en el Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.
La durada de la contractació d'aquestes persones serà de sis mesos i d'un sol torn, a partir dels mesos de novembre i desembre, a diferència del programa anterior,SOIB Reactiva 2020,que va ser de quatre mesos i de dos torns.

Llegeix més...

Entrades gratuïtes al concert de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa per a tots els estudiants de l’illa

Orquestra SimfònicaL’entrada al concert de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa d’aquest diumenge serà gratuïta per a tots els estudiants de l’illa.

El Patronat de Música d’Eivissa ofereix l’entrada gratuita a tots els estudiants de l’illa per al concert que l’Orquestra Simfònica ciutat d’Eivissa té previst oferir el pròxim diumenge 24 d’octubre, a partir de les 19 hores, a l’auditori de Can Ventosa.

Llegeix més...

Inscripcions obertes al Club de lectura feminista del mes d’octubre

El cuarto de atrásEncara queden places per participar al Club de lectura feminista del mes d’octubre on es debatrà el llibre ‘El cuarto de atrás’ de Carmen Martín Gaite.

Les inscripcions estan obertes per a participar al Club de lectura previst per al darrer dijous de cada mes. Aquest mes el Club es reunirá al Casal d’Igualtat el 28 d'octubre a les 19.30 hores i el llibre que es tractarà és ‘El cuarto de atrás’ de Carmen Martín Gaite.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16