Novembre 18, 2019

ajuntamentdaltvila

L'accés a Dalt Vila a través del túnel del Soto Fosc romandrà tancat per neteja fins al 22 de novembre

Túnel es SotoDes d'avui dia 18 i fins al dia 22 de novembre, entre les 8.00 h fins a les 18.00 h, l'accés a Dalt Vila a través del túnel del Soto Fosc, que connecta es Soto amb la Catedral, romandrà tancat per neteja. L'accés s'haurà de fer, durant aquestes hores, pel túnel que connecta el Soto amb la plaça de l'Ajuntament d'Eivissa.

Durant aquests dies, es duran a terme les tasques de neteja del túnel, parets i la volta, incloses dins del projecte del manteniment de les murades. La neteja es realitza amb el sistema de raig de sorra, que consisteix en l'expulsió de sorra a pressió perquè, amb la textura granulada, netegi i elimini els diferents residus allotjats en la superfície del túnel.

Llegeix més...

Entrades a la venda dels concerts benèfics que oferirà el Cor Ciutat d’Eivissa i la Banda municipal amb motiu de Santa Cecília

Concerts de Santa CecíliaEntrades a la venda dels concerts benèfics que oferirà el Cor Ciutat d’Eivissa i la Banda municipal els pròxims dies 23 i 24 de novembre amb motiu de la celebració de la festivitat dels músics.

Des d’avui dilluns estan a la venda les entrades dels concerts que oferiran el Cor Ciutat d’Eivissa i la Banda municipal els pròxims 23 i 34 de novembre a l’espai Cultural de Can Ventosa.
Els dos concerts són benèfics i la recaptació anirà destinada a la Fundació Deixalles i l’associació Dignidad.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa i Aqualia lliuren els premis de la 17a edició del Concurs Infantil "Dia Mundial de l'Aigua"

Concurs Dibuix AqualiaL'Ajuntament d'Eivissa i Aqualia lliuren els premis dels "Investigadors de l'Aigua" en el marc de la 17a edició del Concurs Infantil convocat amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, i del responsable del Servei Municipal d'Aigües, David Bernaus, han lliurat els premis a tres joves alumnes que han resultat finalistes en la categoria individual de la 17a edició del Concurs Digital Infantil d'Aqualia.
Els tres joves guardonats han estat elegits d'entre els més de 7.200 participants procedents dels municipis d'Espanya on Aqualia presta servei.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa commemora el 25-N amb una setmana d’activitats de sensibilització sobre la violència envers les dones

Dia Contra les Violències MasclistesLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa desenvoluparà, entre els dies 25 de novembre i 2 de desembre, un ampli programa d'activitats dins el marc de la jornada del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

La regidora d'Igualtat, Claudia Cotaina, juntament amb Manuel Hernandez, comissari de la Policia Nacional, Débora Martín, Policia local d’Eivissa, i Erica Cervera, del taller de biodansa, han presentat aquestes activitats, que majoritàriament es desenvoluparan al Casal d'Igualtat però que també estaran presents a Can Ventosa i al Centre C-19.

Llegeix més...

Celebració de la setena edició de la Fira d’estocs a la plaça d’Antoni Albert i Nieto

Fira d'Estocs 2019Aquest diumenge 17 de novembre tindrà lloc la setena edició de la Fira d’estocs a la plaça d’Antoni Albert i Nieto, una iniciativa de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració del Consell d’Eivissa i la PIMEEF.

La fira, que es va haver d’ajornar el passat mes d’octubre degut a les previsions meteorològiques adverses, es celebrarà aquest diumenge 17 de novembre a partir de les 10.00 hores del matí.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
12