Setembre 28, 2020

ajuntamentdaltvila

Convocatòria de subvencions en matèria de Benestar Social per l'any 2020

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions en matèria de Benestar Social, orientada a aquelles entitats socials i sociosanitàries del municipi d'Eivissa que impulsin projectes d'intervenció social i sociosanitària dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social, i que ajudin a crear una xarxa d'accions per promoure la millora de la qualitat de vida, la integració i l'intercanvi social dels diferents col·lectius representats en igualtat de condicions.

Publicat a BOIB núm. 164 de 22 de setembre de 2020

Llegeix més...

Ajudes a estudiants universitaris i de formació professional

Ajudes per a estudiants de grau i formació professional del municipi d’Eivissa per al curs 2019/2020.

Els estudis objecte d'aquestes ajudes han de ser títols oficials cursats en centres de tot Espanya i amb validesa en tot l'Estat espanyol.
El termini de sol·licitud és del 9 al 22 de setembre de 2020.
En concret, són objecte d'ajudes:

Llegeix més...

Premis millors expedients batxillerat i cicles formatius de grau mitjà 2019-2020

L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió per part de l’Ajuntament d’Eivissa dels premis als millors expedientes acadèmics de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà del municipi d’Eivissa per al curs 2019/2020.
La regidoria de Joventut concedeix aquests premis per valorar l’excel·lència, l’esforç i el rendiment acadèmic de l’alumnat, per donar reconeixement oficial als mèrits dels alumnes que demostren una especial preparació en els estudis, i per incentivar l’alumnat cap a la continuació d’estudis superiors.

Llegeix més...

Ajudes al lloguer per a joves 2020

La quantia de la subvenció serà del 25 % de les mensualitats presentades correctament, agafant de referència la mitjana de les mensualitats presentades compreses entre l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2019. >satisfà cada un d’ells, s’ha d’entendre que es paga a parts iguals. Requisits per sol·licitar la subvenció i forma d'acreditar-los.

Termini de sol·licitud: del 9 al 29 de setembre de 2020. 

Llegeix més...

Ajudes per a famílies amb infants matriculats a escoletes del municipi d'Eivissa

AJUDES ESCOLETES COVID-19 AJUNTAMENT D’EIVISSA

El telèfon habilitat per a la sol·licitud de l'ajuda és el 971 397 547, també es pot enviar un correu electrònic amb les dades personals i de contacte al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i des de l'àrea de Benestar Social es posaran en contacte telefònic. Es recomana indicar la franja horària en que és millor trucar.

Llegeix més...

Subvencions obertes
Nombre d`articles:
17
Ajuts COVID
Nombre d`articles:
4