Juliol 25, 2024

ajuntamentdaltvila

Informació i inscripcions: Institut d’Estudis Eivissencs · Via Púnica, 29, 07800 Eivissa · Telèfon: 971 31 27 75 · Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Formulari d'inscripció a: www.estudiseivissencs.cat

voluntari lingüísticVoluntariat lingüístic:

El programa de Voluntariat Lingüístic és fruit de la col·laboració entre l’Institut d’Estudis Eivissencs i l’Ajuntament d’Eivissa, per tal de promoure, garantir i difondre l’ús de la llengua catalana al nostre municipi.

El voluntariat lingüístic té uns objectius clars: augmentar l’ús social de la nostra llengua; crear un marc en què els no catalanoparlants puguin practicar la llengua, i adquirir així seguretat i millorar l’expressió oral; que els catalanoparlants s’avesin a parlar en català als nouvinguts, i fomentar la convivència i l’intercanvi entre les diferents cultures.

L’activitat central del programa és fer parelles lingüístiques i organitzar activitats de dinamització: es posen en contacte persones que parlen català amb altres que l’han començat a aprendre i el volen practicar. Les parelles lingüístiques adquireixen el compromís de trobar-se un mínim de deu sessions d’una hora de durada i a parlar de temes diversos. El perfil de les parelles lingüístiques, per tant, obeeix a totes aquelles persones que vulguin practicar el català i en tenguin ja uns coneixements mínims, d’una banda, i tots els catalanoparlants que volen contribuir al fet que els nouvinguts adoptin la nostra llengua, la practiquin i la facin seua.

Informació i inscripcions:
Institut d’Estudis Eivissencs (IEE)
Via Púnica 29 - 07800 Eivissa
Horari:
Dilluns, dimecres i divendres, de 10 h a 13 h
Dimarts i dijous, de 17 h a 20 h
Contacte:
Tel. 971 31 27 75.
https://estudiseivissencs.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Facebook: Estudis Eivissencs
Twiter: Ieeivissencs
Instagram: Ieeivissencs