EOI lanza un proyecto de apoyo a PYMES

L’EOI llança un projecte de suport a pimes per mitigar l’impacte de la COVID-19

L’Escola d’Organització Industrial (EOI) ha llançat un projecte per ajudar les petites i mitjanes empreses a mitigar l’impacte de la COVID-19. La iniciativa forma part de les mesures extraordinàries que l’EOI i la Secretaria General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa (Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme) duen a terme amb el cofinançament de Fons Social Europeu.

El projecte posa en marxa els serveis següents, dirigits a petites i mitjanes empreses:

 Assessorament per a pimes

Professionals especialitzats analitzaran, juntament amb els participants, les seves empreses i els seus models de negoci i desenvoluparan un pla estratègic d’impuls i millora, ajustat a les seves necessitats.

Assessorament exprés

Proporciona ajuda a persones emprenedores i autònoms en la presa de decisions vinculades a la gestió financera i legal del seu negoci, mitjançant formació i assessorament especialitzat. A més, inclou aspectes específics de la regulació recent relacionada amb la COVID-19.

Pime digital

Aquest curs de Desenvolupament de Negoci Digital és un curs pràctic que ofereix a persones emprenedores, pimes i autònoms afectats per la crisi de la COVID-19 les eines clau per facilitar la presa de decisions en un entorn digital en contínua transformació, cosa que els permet accelerar la transformació digital de les seves empreses.

Sol·licita’n plaça abans del 15 de juny!

Tots els programes d’assessorament i digitalització per a emprenedors, professionals autònoms i pimes són gratuïts. El termini d’inscripció finalitza el 15 de juny i hi ha un total de 600 places disponibles. Les empreses de les Illes Balears podran sol·licitar plaça per participar en el programa d’assessorament en aquest enllaç.