ITINERARIO-REINVENCION-DIGITAL

L’Ajuntament d’Eivissa llança un programa formatiu per fomentar la reinvenció de les empreses de serveis

El programa constarà de 40 hores de formació presencial i en línia amb assessorament empresarial i seminaris web en obert

 “Com digitalitzar el meu negoci?” És una de les preguntes més freqüents que es fan avui en dia petits i mitjans empresaris. Per donar-hi resposta, l’Ajuntament d’Eivissa presenta l’itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis.

Tota crisi comporta una sèrie de canvis. Sens dubte, la de la COVID-19 ha provocat que molts emprenedors siguin més conscients que mai de la importància de la tecnologia en el mercat actual. Per ajudar els emprenedors en la difícil tasca d’endinsar-se en el camí de la digitalització dels seus projectes, l’Ajuntament d’Eivissa, a través de la seva nova plataforma formativa, Campus Districte 07800, llança aquest programa especial en què nombrosos professionals de primer nivell acompanyaran els alumnes a través de cadascuna de les fases de la digitalització empresarial.

L’itinerari combinarà sessions d’assessorament empresarial (tant en format presencial com en línia), classes presencials i seminaris web, a més de classes magistrals en obert.

Les places per participar en l’itinerari de reinvenció digital són limitades. Els interessats s’hi podran inscriure a través d’aquesta pàgina d’aterratge. L’organització durà a terme un procés de selecció, en el qual es tindrà en compte el nivell d’informàtica dels usuaris (que haurà de ser mitjà-alt) així com el seu model de negoci.

El programa començarà el proper 28 d’agost, amb la primera sessió d’assessorament personalitzat, en la qual els experts valoraran el reenfocament del model de negoci dels participants. El 27 d’agost tindrà lloc el primer seminari web en obert,  amb una classe magistral sobre el concepte de reinvenció digital.