3cursosonline

3 cursos gratuïts en línia que tot emprenedor necessita

Tens una idea de negoci i t’agradaria desenvolupar-la? La formació constant és una de les principals armes de tot emprenedor per afrontar els nombrosos reptes que aquesta aventura comporta. Els cursos en línia són una bona manera d’estar sempre al dia. Et presentam tres cursos gratuïts en línia que tot emprenedor necessita per iniciar-se en el meravellós món de l’autoocupació.

Reinvenció digital

La revolució digital ha comportat nombrosos reptes als quals ha de fer front qualsevol empresari o emprenedor. O et mous o caduques és una màxima que hauràs d’assumir a l’hora de muntar el teu negoci, tant si la teva idea és fer-ho en l’entorn en línia com si no. Perquè la tecnologia ha arribat per quedar-se i, sobretot, per fer-nos la vida molt més fàcil. Automatitzar processos, aprofitar l’entorn en línia per ampliar mercat, aprendre a utilitzar aplicacions i programes informàtics… És possible que tot això et generi un temor inexplicable, però una vegada que estiguis familiaritzat amb tots els conceptes i descobreixis tot el que les noves tecnologies poden fer per tu, el teu dia a dia com a emprenedor serà molt més senzill. T’animes a descobrir-ho? Estàs d’enhorabona perquè l’Ajuntament d’Eivissa posa al teu abast un ambiciós programa formatiu anomenat “itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis”, en què nombrosos experts guiaran els participants al llarg del camí de la digitalització empresarial. Les places són limitades i t’hi pots inscriure en aquest enllaç.

Gestió del canvi

Les organitzacions s’enfronten a entorns cada vegada més incerts, complexos i canviants. L’orientació estratègica, la planificació, l’execució i la presa de decisions estan cada vegada més condicionades per les variables i la volatilitat del nou escenari. Aprèn a adaptar-te als constants canvis de l’entorn actual per afrontar eficaçment els reptes del món empresarial. En l’actual entorn canviant, és un requisit indispensable per a l’èxit de qualsevol empresari adquirir la capacitat per anticipar els canvis i, fins i tot, provocar-los.

Mitjans socials

Segurament has sentit aquest terme milers de vegades, però saps realment què és un gestor de comunitats (community manager)? Per a què serveixen les xarxes socials en l’àmbit empresarial? Quin tipus d’eines hi ha? Descobreix les infinites possibilitats que les xarxes socials ofereixen en l’àmbit del màrqueting digital i la comunicació. Aprèn diferents tipus d’estratègies en màrqueting en xarxes socials i descobreix com captar molts més clients i enfortir la imatge i la reputació en línia de la teva marca. Tant si a la teva empresa comptes amb algú responsable de gestionar la comunicació en línia com si n’ets tu el responsable, aquest curs t’obrirà tot un món de possibilitats per fer créixer el teu negoci.

Saps què és el millor de tot? A la nova plataforma de formació en línia de l’Ajuntament d’Eivissa podràs accedir de manera completament gratuïta a aquests i molts altres cursos en línia. Què esperes?