Foro emprendedores

Fòrum d’emprenedors a Districte 07800: conversa i estableix debats amb altres emprenedors en la teva situació!

Resol els teus dubtes, conversa i ajuda altres emprenedors a través del fòrum en línia

Tant en les primeres fases de l’emprenedoria com quan ja dus una mica de temps al capdavant del teu propi projecte, és molt important que et sentis acompanyat. A vegades el camí no és fàcil i sentir que tens el suport d’altres persones que estan en una situació semblant a la teva et serà de gran ajuda perquè l’ànim no decaigui.

Foro de emprendedores Ibiza

La frustració, l’estrès, els bloqueigs creatius o la por són només alguns dels molts obstacles que tot emprenedor ha d’esquivar al llarg del seu camí. I és que, tal com assegura la revista Emprenedores, la majoria travessa nombrosos alts i baixos psicològics i emocionals, que seran més fàcils de superar acompanyats d’altres persones que es troben en una situació semblant.

Per aquest motiu va sorgir la idea de crear un fòrum en què es puguin reunir de manera virtual tots els emprenedors i empresaris eivissencs, per debatre, compartir idees i inquietuds, fer treball en xarxa i ajudar-se mútuament.

Com gestionar els alts i baixos de l’emprenedor? Com fer la primera declaració de la renda com a autònom? Quines són les millors oportunitats per emprendre després de la crisi de la COVID-19? Quins factors són els que impedeixen que una PIME creixi? Aquests són només alguns dels més de 30 debats en què pots participar des d’aquest moment en el fòrum de Districte 07800.

Però el millor és que, com a usuari registrat de campus virtual, tindràs plena llibertat per obrir el teu propi debat, demanar ajuda o simplement gaudir del plaer de conversar amb altres persones que, molt probablement, estaran en una situació similar a la teva. Què esperes per participar-hi? Comença a conversar aquí!