Espacio colaborativo ibiza

El Viver d’Empreses ofereix un espai de treball gratuït a 9 emprenedors

Ningú no ha dit que crear un projecte empresarial des de zero sigui fàcil! Conscient d’això, l’Ajuntament d’Eivissa ha presentat el nou Espai Col·laboratiu Districte 07800: una mena d’espai de cotreball (coworking) pensat per acollir fins a 9 emprenedors les activitats dels quals estiguin relacionades amb la creativitat, la tecnologia i la innovació.

Els interessats poden gaudir de dues setmanes gratuïtes (prorrogables) de prova. T’interessa? Segueix llegint i sol·licita la teva plaça!

El Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa estrena l’Espai Col·laboratiu Districte 07800: un lloc pensat per acollir fins a 9 persones emprenedores i joves empreses els projectes de les quals estiguin enfocats en l’economia del coneixement, la indústria cultural o altres activitats de component tecnològic, creatiu i innovador, així com a les persones que estiguin en procés de crear la seva pròpia empresa.

L’espai, que s’acaba de crear, es troba ubicat a l’interior del Viver d’Empreses d’Eivissa. Compta amb un total 36 m2 amb 9 llocs de treball i cadascun està equipat amb una taula, una cadira ergonòmica, un armariet individual i accés gratuït a Internet wifi, així com tots els serveis del Viver d’Empreses i Eivissa Crea, com recepció, sales de reunions, cantina, assessorament tècnic, activitats formatives i de treball en xarxa (networking). A més, amb un petit suplement, els usuaris poden accedir també a la impressora i la fotocopiadora.

Aquest nou espai ha estat creat per ajudar les joves empreses i les persones emprenedores que tinguin necessitat d’un espai físic de treball, així com assessorament tècnic especialitzat. Per a totes elles, aquest espai suposa una gran oportunitat per fer créixer els seus projectes en un espai ben inspirador.

Espai de treball gratuït a Eivissa: sol·licita la teva plaça!

 Com a mesura de suport en aquests moments tan complicats per a tots els emprenedors, l’Ajuntament d’Eivissa ofereix sense cost l’ús del nou Espai Col·laboratiu Districte 07800. Ha de ser en horari de 9 a 14 hores i per un temps màxim de 15 dies laborables (prorrogables segons la demanda), a partir de dimecres 30 de setembre. Les persones interessades poden fer la sol·licitud aquí.