El consum és una necessitat diària per a tothom. Però… sabem comprar amb criteri? Cada vegada més marques i productes inunden el mercat. Vivim en una era de sobreabundància. I, entre tants estímuls, saber què comprar sense deixar de ser un mateix és fonamental.

Si estàs interessat en la moda i en la creació d’una marca personal, segueix llegint i descobreix en què consisteix aquest atractiu món en constant renovació. Forma’t amb el nostre curs d’assistent personal de compres i ajuda persones com tu a triar els seus productes amb sentit potenciant la seva personalitat!

 

Més alternatives, més desorientació

La societat capitalista es retroalimenta a si mateixa. Nous accessoris se superposen als seus predecessors, amb prestacions trencadores i en terminis de temps ínfims. Les marques de roba llancen campanyes diferents cada estació, que generen desitjos perpetus en els consumidors. I, com que triar és renunciar, en aquesta voràgine de mercat cada vegada és més difícil escollir.

És llavors quan apareix la figura de l’assistent personal de compres! Aprèn-ho tot sobre una de les professions amb més futur del mercat. Descobreix a fons què és i a què es dedica un assessor personal de compres, i quina és la relació que té amb l’assessoria d’imatge, tan sol·licitada en el nostre temps. 

 

Curs professionalitzant de 14 hores

El nostre curs d’assistent personal de compres dona resposta a una de les necessitats creixents de la població actual: tenir una guia per comprar amb intel·ligència. Sigues un assessor de compres de primer nivell! Ajuda a comprar amb criteri en l’oceà de possibilitats que és el mercat. 14 hores de pur aprenentatge, en què descobriràs la feina de l’assistent personal de compres, la importància que té avui dia i algunes de les principals tècniques d’assessorament que un professional d’aquesta àrea ha de posar en pràctica.

 

Formació en línia i recursos complets

Al Campus del Districte 07800, les millors formacions en línia inclouen recursos complets per al teu aprenentatge. El curs d’assistent personal de compres no n’és una excepció. Coneix els conceptes, les tècniques i les eines per iniciar-te en aquest apassionant món! Invertir en aquesta formació et garanteix:

  • Una visió de mercat més àmplia.
  • Un major coneixement de les tendències actuals.
  • Una major experiència en psicologia del consumidor i en atenció a client.
  • Un acostament de primera mà al món de la moda, la imatge i tots els seus derivats.

 

El complement ideal de l’assessoria d’imatge

Ser assistent personal de compres és una experiència que guarda una íntima relació amb l’assessoria d’imatge. Al contrari del que se sol pensar, la feina d’assistent personal de compres és molt més que només ajudar el client a comprar amb criteri. És assessorar-lo per millorar la seva imatge. És acompanyar-lo en el procés de convertir-se en qui vol ser a través de les peces i els complements que compra.

 

Creus que és una professió feta a la teva mida? Llavors no ho pensis més! Llança’t de ple a l’aventura de l’aprenentatge i inscriu-te gratis al nostre curs d’assistent personal de compres, en modalitat 100% en línia perquè aprenguis al teu ritme. No deixis que res et freni i submergeix-te en una professió carregada de futur. Crea el teu compte d’usuari en el nostre campus i aprofita’n el contingut.