Una de les tendències de l’era post-covid-19 és la creació d’esdeveniments de tot tipus: tallers, seminaris web, ponències, taules rodones… Poc importa la forma, el que és indubtable són els beneficis que la creació d’esdeveniments pot reportar a la teua empresa. A continuació, enumeram alguns avantatges de la creació d’esdeveniments. Segueix llegint!

webinar
  1. Eina de màrqueting

Sense importar el tipus o la modalitat de l’esdeveniment (per exemple, des que va començar la pandèmia abunden els esdeveniments en línia o híbrids), organitzar un esdeveniment és una potent eina de màrqueting per impulsar el teu negoci. Donar a conèixer la teva marca i generar reconeixement i confiança són alguns dels objectius que podràs complir mitjançant l’organització d’esdeveniments.

  1. Instrument de fidelització

Sabies que adquirir un client nou pot costar fins a cinc vegades més que retenir els que ja han comprat abans productes o serveis teus? Per això, generar accions per retenir els teus clients és summament important, i una bona manera de generar un vincle estret amb ells és a través de la creació d’esdeveniments. 

  1. Generar confiança

Crear esdeveniments t’ajudarà a construir una comunitat de persones al voltant de la teua marca. Això, al seu torn, és una bona manera de generar confiança entre els teus clients actuals i potencials, en situar-te com a líder o expert en una matèria en concret. 

  1. Augmentar les vendes

I, per descomptat, un objectiu principal després de la feina de crear un esdeveniment és augmentar les teues vendes. Encara que això, en realitat, és conseqüència dels tres punts anteriors: augmentar la difusió de la teua marca, fidelitzar els teus clients i generar confiança. 

  1. Gaudir

Què hi pot haver millor que veure els teus contactes i clients passant una bona estona? Si gaudeixen del teu esdeveniment, no hi ha dubte que estan sent fidelitzats i repetiran; a més, tu gaudiràs amb ells.

Ara que ja coneixes alguns dels avantatges d’organitzar esdeveniments, és probable que pensis que no disposes de pressupost suficient per crear-ne el teu. Però t’equivoques, ja que, actualment, pots organitzar un curs, un taller o un seminari web en línia de manera totalment gratuïta. Visita el nostre campus, dona una ullada a alguns cursos i seminaris web i atreveix-te a crear-ne el teu!