Quan parlam d’e-commerce ens referim al comerç electrònic. Tenir una botiga en línia (o un altre tipus de negoci en línia) és ara més fàcil que mai. Tant si ja tens un negoci físic com si t’agradaria crear el teu comerç en línia des de zero, la formació en e-commerce pot ajudar-te a assolir els teus objectius. 

Curs d’e-commerce

La teua carrera professional requereix un pla de formació contínua, ja que el món canvia constantment. Realitzar un curs de comerç electrònic et servirà per aprendre (en major o menor profunditat) sobre temes com el pensament de dissenyador (o design thinking), les millors pràctiques de posicionament a Google, Google Analytics (analítica web) i Adwords (publicitat a internet) i tot el que es refereix al màrqueting digital. 

Com funciona l’e-commerce?

El que defineix un comerç electrònic és la possibilitat de cobrar per internet a través de diferents mètodes (transferències, pagaments amb targeta de dèbit o crèdit, dipòsits…), processadors de pagament (Paypal, Mercado Pago, Payoneer, etc.) i eines com el carretó electrònic. 

Però l’e-commerce no es limita a això, ni tampoc a tenir una pàgina web atractiva, un anunci divertit o una gran comunitat en xarxes socials. Cal tenir en compte tota l’estratègia de negoci i les fases d’un embut de màrqueting, així com assumptes relacionats amb el subministrament i la distribució del teu projecte. Una altra cosa que hauràs d’aprendre són les bases de la redacció amb optimització natural (o SEO) per aplicar-les a tot el contingut de la teua pàgina web, la qual cosa et farà guanyar-te la simpatia de Google i de la resta dels cercadors. 

Principals avantatges del comerç electrònic

  • Més abast: podràs connectar amb més clients de manera simultània i de pràcticament arreu del món. 
  • 24/7: l’accés a la compra és continu, perquè els llocs web romanen oberts les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.
  • Es redueixen considerablement les despeses, en comparació amb el comerç tradicional, en què has de preveure despeses fixes més elevades, com el lloguer del local o les nòmines dels empleats de la botiga.
  • Aliances comercials: l’e-commerce permet dur a terme estratègies com aliar-te amb altres proveïdors, empreses o negocis, per oferir descomptes i promocions en certs productes, la qual cosa pot fer-te destacar de la teua competència.

T’agradaria endinsar-te en el món del comerç en línia? A Districte 07800 tenim un curs de comerç electrònic gratuït. Hi aprendràs:

  • Les nocions bàsiques sobre el comerç electrònic.
  • Els avantatges i els inconvenients que comporta el comerç electrònic.
  • Els tipus de comerç electrònic que existeixen. 

🡪Apunta-t’hi i comença la teua formació en línia avui mateix.

https://campus.districte07800.cat/mod/scorm/view.php?id=11

Aquesta informació és útil i correcta?