Setembre és el mes dels bons propòsits. Perquè per a moltes persones l’any comença aquest mes, en lloc del gener. I tu, n’ets una? Et proposam que afrontis aquest nou cicle que ara comença de la millor manera possible: aprenent! T’oferim cinc cursos en línia i gratuïts perquè treguis el màxim partit del teu negoci. Pren-ne nota!

Tornada a l’escola!

Disseny d’aparadors

L’aparador és un mitjà publicitari tridimensional amb l’article exposat de manera real, acompanyat de combinacions harmòniques de llums, formes, colors i moviment. D’aquí que es consideri l’aparadorisme com l’art d’exhibir la mercaderia d’un negoci d’una manera estètica i seductora. Posa a prova la teua creativitat amb aquest curs en línia i gratuït de 9 h de durada. Accedeix-hi directament aquí!

Comerç electrònic

T’agradaria aprendre algunes nocions bàsiques sobre comerç electrònic (o e-commerce)? Aquest curs gratis de només 5 h de durada et mostra els avantatges i els desavantatges d’aquesta modalitat de venda i també els diferents tipus de comerç electrònic que existeixen. Una primera aproximació per endinsar-te en el meravellós món del comerç electrònic. Accedeix-hi gratis des d’aquí!

Vendes i negociació

Tant és si estudies com si tens un negoci propi o si treballes per compte d’altri: pràcticament tothom hauria d’aprendre vendes i negociació, perquè aquesta disciplina li obriria moltíssimes portes, tant en l’àmbit personal com en el laboral. Inicia’t en el món de les vendes amb aquest curs en línia gratis de 8 h de durada. Comença’l ara aquí!

Curs de fotografia per a empreses

Sempre t’ha cridat l’atenció la fotografia? La veritat és que tenir coneixements bàsics de fotografia pot ser de gran utilitat per a moltes feines. Si tens una botiga (física o en línia) o treballes en l’entorn digital, un mínim de coneixement en aquest camp es considera fonamental. Aprèn els diferents tipus de fotografia corporativa i comercial, tècniques d’il·luminació, creació de fons i escenaris, elaboració de bodegons i molt més amb aquest curs en línia i gratuït

Màrqueting digital i comunicació a la web

Aprofundeix en la dimensió central del màrqueting digital: la comunicativa, i aprèn a desenvolupar-la de manera efectiva. Aprèn a elaborar i seleccionar continguts, texts i imatges amb caràcter comercial i informatiu per a intranets i pàgines web d’empreses i a desenvolupar continguts a la xarxa seguint una estratègia de màrqueting i comunicació. Comença avui mateix aquest curs gratuït!

Recorda que, per fer qualsevol d’aquests cursos, només t’has de registrar gratis al campus en línia de Districte 07800. Només et durà un minut, i allà t’esperaran tots aquests continguts i molts més!