Entre el 8 i el 13 de novembre, Eivissa celebrarà la I Setmana de la Creativitat i la Tecnologia Createc’21: un esdeveniment que acollirà ponents de primer nivell i coneguts professionals de les xarxes socials, que oferiran diverses ponències, tallers , taules rodones i xerrades adreçades a estudiants, professionals, empresaris i públic general de l’illa. A més, el programa d’activitats inclou una mostra audiovisual i una altra d’artistes digitals,entre moltes sorpreses.

Ponències sobre tecnologia i futur

Aquesta primera edició de Createc inclou ponències sobre l’aplicació de la tecnologia 3D al teixit empresarial eivissenc, la tecnologia de cadena de blocs (blockchain), l’art digital, l’ús de la tecnologia aplicada al sector dels esdeveniments, els videojocs i els espais immersius. També hi haurà una ponència per reflexionar sobre el futur. Per si no n’hi hagués prou, cada jornada de Createc’21 conclourà amb una sessió d’acompanyament per construir i assumir la nova visió del món.

Diferents localitzacions

Createc’21 se celebrarà a diferents localitzacions d’Eivissa, com l’Auditori de Can Ventosa, l’institut Sa Colomina, la seu de la Universitat de les Illes Balears a Eivissa (UIB) i l’Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno a Eivissa.

Un programa pensat per a tothom

Createc’21 compta amb un bloc especial dirigit a estudiants (“Jove”), amb diferents sessions dedicades a fomentar la creativitat i la tecnologia, a conèixer com els videojocs canvien les seves vides i a reflexionar sobre el paper de les xarxes socials, sota el guiatge de conegudes influencers. També hi haurà una jornada (“Pro”) adreçada a professionals de sectors que poden introduir la impressió 3D en els seus processos de fabricació. A més, es faran tallers i xerrades per a artistes, professionals audiovisuals, tècnics i col·leccionistes d’art digital, i les jornades de divendres i dissabte estan especialment pensades per al públic general d’Eivissa.

(Inscripcions tancades)

Aquesta informació és útil i correcta?