La primera Setmana de la Tecnologia i la Creativitat d’Eivissa va comptar amb 44 ponents, que van oferir xerrades i tallers en versions presencial i en línia

El passat dissabte 13 de novembre va concloure la primera setmana de la Tecnologia i la Creativitat d’Eivissa Createc’21. L’esdeveniment, creat per visibilitzar i divulgar la creativitat i la tecnologia a l’illa, va comptar amb un total de 641 assistents: 475 persones van assistir a les diferents activitats en directe i 166 més van seguir les diferents xerrades, ponències i tallers a través de la reproducció en línia.

Les jornades Createc’21 es van dur a terme durant sis dies a diferents ubicacions, com la seu eivissenca de la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’institut Sa Colomina o l’Escola Universitària Felipe Moreno, i van comptar amb un total de 44 ponents de primer nivell, que van tractar de temes com la intel·ligència artificial, l’art digital o les criptomonedes, entre d’altres.

En total, els sis dies de Createc’21 van oferir al públic d’Eivissa 35 hores de ponències, tallers i taules rodones i 37 activitats. El programa de Createc’21 es va dividir en quatre blocs ben diferenciats: Createc LUZE (adreçat a artistes, professionals audiovisuals, tècnics i col·leccionistes d’art digital), Createc Jove (activitats per a estudiants eivissencs), Createc Pro (dedicat a professionals del sector tecnològic, empresaris i persones interessades en temes com la impressió 3D) i Createc’21 (activitats adreçades al públic general de l’illa).

Gràcies a experts com Eneko Knörr, fundador d’Angelclub.es i inversor en empreses emergents com Cabify o Housers; Andrea G. Rodríguez, investigadora i coordinadora de projectes al Programa Ciutats Globals, o Paul Waelder, escriptor i investigador, els assistents a Createc’21 van poder aprofundir en temes com els videojocs i l’educació, els mons immersius i el metavers, el futur a través de les noves tecnologies disruptives en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana… i molts més.

Aquesta informació és útil i correcta?