Search
Close this search box.

Professionals, pimes i emprenedors de l’illa assisteixen al segon nivell del curs “Itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis”

Districte 07800 ha posat en marxa un nou curs de màrqueting digital destinat a totes les companyies que el passat mes d’octubre van realitzar la formació “Itinerari de reinvenció digital per a empreses de serveis”. Aquest nou curs correspon al segon nivell d’aquesta formació i té com a objectiu que tots els assistents puguin aprofundir en l’ús de les eines digitals per augmentar la visibilitat de la marca dels seus productes i serveis, ampliar-ne l’audiència, fidelitzar clients i, consegüentment, generar més vendes.

Per això, els alumnes d’aquesta segona edició del curs “Itinerari digital per a empreses de serveis” aprendran a crear i gestionar continguts de qualitat per a pòdcasts, YouTube, Facebook i Instagram, s’iniciaran en l’ús de programari i maquinari per generar continguts (editors gràfics, de vídeos i de música, càmeres, micròfons i il·luminació), aprendran les principals tècniques de SEO i SEM, així com a crear campanyes a Google Adwords i Facebook Business, retargeting, ROI, gestió de clients, bases de dades i tècniques de venda, entre moltes altres coses.

La proposta formativa consisteix en un conjunt de lliçons amb una durada total de 31 hores: de les quals 11 són hores lectives presencials, dividides en quatre sessions setmanals; 16 són hores de treball en línia, en què els alumnes comptaran amb recursos des del campus virtual de Districte 07800, a més de l’atenció directa del professor via WhatsApp, i 4 hores més són de consulta a través de seminaris web.

Els participants d’aquest curs són professionals, pimes i emprenedors d’Eivissa que volen conèixer i començar a utilitzar les eines imprescindibles per augmentar la seva presència –i les vendes– en línia.