Espai col·laboratiu

cowork
E2gm2D5X0AERY8V
mock-reserva

Si encara no tens accés, omple el formulari de sota. Per a més informació, contacta a ecrea@eivissa.es

El Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa l’Espai col·laboratiu districte07800, un nou espai i servei per a persones emprenedores i joves empreses.

Es tracta d’un espai de 36 m2 pensat per a empreses de serveis que es dediquin a activitats d’economia del coneixement, de la indústria cultural o altres activitats econòmiques amb component tecnològic, creatiu i/o innovador. I també per a aquelles persones emprenedores que encara no tenen la seva empresa però estan en algun punt del procés.

L’Espai col·laboratiu districte07800 compta amb 9 llocs, i cadascun d’ells inclou: taula, cadira ergonòmica, taquilla individual i accés gratuït a wifi, així com accés a sala de reunió, sala multifuncional i àrees comunes, a més del servei d’assessorament tècnic en totes les fases de l’empresa i activitats formatives.

Amb tarifa addicional es pot sol·licitar l’accés a impressora i fotocopiadora.

L’ús de l’espai s’ofereix sense cost, com a mesura de suport i ajuda en aquests moments a les persones emprenedores i empresàries. L’horari és de 9 h a 14 h (amb previsió d’ampliació) i per un temps màxim de 15 dies laborables (prorrogables segons demanda).

Sol·licitud d’ús de l’espai: