Setembre 30, 2024

perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Notícies

Entra en funcionament el carril bici de l’avinguda de Bartomeu Rosselló

Carril BiciEl carril bici de l’avinguda de Bartomeu Rosselló entra en funcionament i connectarà amb el que es construirà a l’avinguda d’Isidor Macabich.

L'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat aquesta setmana les obres de construcció del carril bici de l’avinguda Bartomeu de Rosselló que han comptat amb un pressupost de 80.000 euros. El projecte està cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons Europeus de Desenvolupament Regionals (FEDER).

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa s’ha sumat als cinc minuts de concentració silenciosa en solidaritat amb el poble ucraïnès

Concentració per UcraïnaL'Ajuntament d'Eivissa s'ha sumat a l'acte en solidaritat dels governs locals amb una concentració silenciosa de cinc minuts en solidaritat amb el poble ucraïnès.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha presidit els 5 minuts de silenci i ha traslladat ‘el suport i afecte a totes les persones que estan patint les conseqüències del conflicte bèl·lic desencadenat per la Federació Russa contra Ucraïna, especialment a les famílies amb infants i gent major que són els més vulnerables en una situació tant dramàtica com aquesta’. La concentració també ha tingut lloc a les portes de la resta d’edificis municipals.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa i Foment de Turisme presenten la gastronomia d’Eivissa a Madrid

Gastronomia eivissenca a MadridL’Ajuntament d’Eivissa i Foment de Turisme, a través del seu club de producte Eating in Ibiza, presenten la gastronomia d’Eivissa a Madrid davant critics gastronomics i periodistes especialitzats.

Els xefs guanyadors dels primers premis de Gastronomia d’Eivissa, atorgats per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, Oscar Molina del restaurant La Gaia, Paulina Mauvecín del restaurant Eat is Life, David Reartes del restaurant Re-Art i Catalina Riera, del restaurant Can Alfredo, han preparat una degustació anomenada ‘Ibiza sabe a mar y tierra’ en la que es mesclen l’avantguarda, el producte fresc i la cuina tradicional. També hi participa el xef del restaurant La Brisa, Ernesto Portuondo.

Llegeix més...

Últimes notícies
Nombre d`articles:
4084
Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16
Videonotícies
Nombre d`articles:
109
Notícies GCPHE
Nombre d`articles:
175