Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Desprès de l'aturada de l'estiu, l’Ajuntament d’Eivissa reprèn les sessions del Club de Lectura Feminista i del contacontes.

El dijous 29 de setembre, a partir de les 19:30 hores, tindrà lloc la sessió del Club de Lectura Feminista en el que es tractarà el llibre ‘Dilluns ens estimaran’ de Najat el Hachmi. La sessió estarà dinamitzada per Hybris social. En cas de no disposar del llibre, es pot trobar a les diferents biblioteques públiques de l'illa d'Eivissa. Enllaç de recerca: https://cabib.uib.es

El divendres 30 de setembre, a partir de les 18.00 hores, tindrà lloc la sessió del contacontes coeducatiu amb el llibre ‘Quan les nenes volen alt’ de Raquel Díaz Reguena, dinamitzat per Núria Prieto. Es tracta d’un contacontes coeducatiu en el que es tractaran els estereotips sexistes. Està dirigit a infants de 3 a 12 anys amb les seues famílies. Després del conte hi haurà un petit taller.

La participació és gratuïta i les inscripcions es poden fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 397600, extensió 24261.

Wpp