Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

arte sansLa regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat del 11 al 14 d’abril una Escola de Setmana Santa per a infants d’entre 6 i 12 anys. L’activitat es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Creació Jove C19. El termini d’inscripcions estarà obert des d’aquest dilluns 27 de març fins al dijous 30 de marçLes persones interessades han d’emplenar el formulari de preinscripció al Centre de Creació Jove C19, al carrer Castella o enviar-lo al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . El preu de l'activitat és de 40 euros.

L’objectiu d’oferir aquest tipus d’activitats en períodes vacacionals és posar a l’abast del joves un oci de qualitat  i a la vegada donar una alternativa per a poder  conciliar la vida laboral i familiar.

El programa, comptarà amb activitats relacionats amb els oficis artesans i tindra horari de 9 a 14 hores. Entre les activitats previstes es troben un taller de paper reciclat, un altre de cosmètica natural i una activitat de ceràmica. A més hi haurà jocs de taula, esports i lectura.

Per a més informació es pot contactar amb el C19 al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 971397600 ext. 24150.

Cartell informatiu de la Escola de Setmana Santa

Wpp