Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha imputat a un home que respon a les inicials C. S. V., de 24 anys, per un delicte de conducció temerària sota la influència de begudes alcohòliques.
El passat diumenge, a les 6.15 hores, es rep un trucada a la Comissaria de la Policia Local d'Eivissa, en la que un ciutadà informava que acabava de presenciar com un tot terreny havia col.lisionat contra dos vehicles que estaven estacionats al carrer Port de la Savina nº3, que desprès del xoc havia abandonat el lloc de l'accident. El testimoni havia pogut apuntar la matrícula abans de que el tot terreny fugís del lloc de l'accident.

 

Diverses patrulles de la Policia Local es desplaçaren fins a les immediacions de l'accident localitzant al conductor circulant per l'Avinguda de Sant Jordi.
La Policia observa que el conductor presenta símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques i després de les proves de alcoholèmia, que donaren un resultat de 0.70 i 0.68, se l'imputa per un delicte de conducció temerària. El vehicle ha quedat immobilitzat al dipòsit de la Policia Local d'Eivissa.

Per altra banda, diverses patrulles de la Policia Local d'Eivissa han intervingut, recolzant a la Policia Nacional, en el control d'una baralla multitudinària que s'ha produït a les 1.52 hores d'aquest matinada a un establiment del passeig marítim d'Eivissa. L'actuació ha culminat amb un ferit greu, agredit amb una botella rompuda, i tres detinguts per presumptes delictes de lesions. La Policia Nacional d'Eivissa s'ha fet càrrec de la investigació.