Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

“ona de fred

La Xarxa d’Inclusió Social de l’Ajuntament d’Eivissa, conformada per Càritas, Creu Roja, IB-Salut i els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Eivissa, té activada des del mes de novembre fins a meitat del mes de març, el dispositiu d’ona de fred per a persones sense sostre. Aquest dispositiu intervé en funció de les previsions meteorològiques dels propers mesos.

Per a poder acollir a les persones que ho necessitin, des de la Xarxa d’Inclusió Social de l’Ajuntament d’Eivissa, s’ofereixen els recursos en funció de les circumstàncies, la situació concreta de la persona i de la duració del temps que els necessiti.

En aquest sentit i en funció de les necessitats, s’habilitarà un espai de pernocta, també es disposarà de les places necessàries al Servei d’Acollida Municipal, als pisos d’emergència social de Dalt Vila i de les instal·lacions del Centre de Dia de Càritas, que també podrà ser utilitzat si escau fora dels horaris habituals.

Segons el protocol, la Unitat Mòbil d’Emergència Social de Creu Roja recorrerà els carrers de la ciutat per tal d’informar a les persones sense sostre de l’activació del protocol d’ona de fred i de les possibilitats d’allotjament que tenen per tal de fer front a les inclemències meteorològiques i baixes temperatures que es puguin donar durant els propers mesos.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa es vol fer un agraïment públic a totes les entitats i institucions que formen part de la Xarxa d’Inclusió Social i les que hi col·laboren, pel seu recolzament i per la tasca que fan envers les persones més desafavorides.

Tall de veu del regidor de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa, Joan Ribas