Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Centre C19La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat 30 activitats diferents i campaments d’estiu per als infants i joves del municipi.  Més de 100 joves participen cada dissabte al programa VilaJove Nit al C19.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha programat més de 30 activitats per a infants i joves pels propers mesos. També s’han organitzat tres campaments d’estiu  i tallers de teatre, pintura i robòtica per a infants a partir de 3 anys d’edat i per a joves a partir de 12 anys.

Pel que fa als joves a partir de 12 anys, el Centre de Creació Jove ofereix, a través del programa Descobreix el C19, una programació diària gratuïta per a al·lots i al·lotes d’entre 12 i 17 anys d’edat. Així, de dilluns a divendres a partir de les 16.30 hores, els joves poden participar en tallers d’audiovisuals i informàtica, teatre, repàs de diferents assignatures i activitats lúdiques.

D’altra banda, els joves del municipi també poden gaudir de les activitats que s’organitzen al programa gratuït VilaJove Nit per a majors de 13 anys. Es tracta d’un programa d’activitats temàtiques per un oci saludable que tenen lloc tots els dissabtes de 18.30 hores a 22.30 a càrrec d'associacions juvenils i personal propi del C19.
 Més de 100 joves participen cada cap de setmana a les activitats que es fan al c19 dins del programa VilaJove Nit on realitzen activitats propostes pels mateixos joves com K-pop, rap o tallers de masterchef.

Durant la setmana els infants a partir de 10 anys es poden apuntar a les activitats de robòtica educativa bàsica i avançada, teatre jove, ball modern i teatre per a joves amb discapacitat (a partir dels 12 anys). En aquestes classes es desenvolupen noves capacitats mitjançant moviments amb música, interacció, cant i recitació.

Per als més petits, també hi ha activitats com iniciació a la dansa, per a infants de 3 a 7 anys d’edat, teatre mini i maxi per a infants de 4-7 anys i de 8 a 12 anys, taller d’arts creatives on els infants practiquen amb experiments amb aigua i pintura, collage i utilitzen materials i suports diversos per desenvolupar la creativitat i la motricitat fina.
 
Durant els matins, el C19 obre portes per a la realització d’activitats dirigides al públic adult.  Les activitats son pilates, txi-kung, tai-xi, zumba dansa del ventre i teatre per adults.

Campaments, viatges i escoles d'estiu
La regidoria de Joventut també posa en marxa campaments i viatges durant aquest estiu. El primer es tracta d’un campament juvenil d’esport i aventura que es desenvoluparà a la casa de colònies de Can Tomeu, el cap de setmana del 28 i 29 d’abril. Les inscripcions es poden fer fins dimarts dia 24 d’abril i tenen un preu de 5 euros tot inclòs.

Per al mes de juny s’ha organitzat un campament d’activitats aquàtiques per a infants de 6 a 12 anys, que tindrà lloc el cap de setmana del 9 i 10 de juny, al C19. Les inscripcions comencen el 28 de maig fins els 5 de juny. També s’ha organitzat un viatge a Menorca, per a infants de 8 a 16 anys d’edat que tindrà lloc del 25 al 29 de juny. Les inscripcions es poden fer des del 21 de maig al 8 de juny.

Pel que fa a les escoles d’estiu que posa en marxa l’Ajuntament d’Eivissa per a joves i nens i nenes de 3 a 17 anys, les inscripcions es poden fer a partir del 23 d’abril fins al 4 de maig al formulari: 
· Formulari d'inscripció
O presencialment al C19. Horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i 16.30 a 20.30 hores.

Altres activitats
La regidoria de Joventut ha organitzat un programa de concerts gratuïts de música  per a joves que tindrà lloc els dissabtes 2, 16 i 23 de juny a la plaça d'Albert Antoni i Nieto. Es pot consultar la  programació al web i xarxes socials del C19.
D’altra banda, la sala d’exposicions del C19 acull l’exposició d’art a favor de la Fundación Vicente Ferrer amb la venda d'obres d'artistes vinculats amb l'Índia. Amb la seva recaptació es construirà una escola per a nens i joves de l’Índia. Aquesta activitat es troba dins del programa d'emprenedoria ICAPE.

Les inscripcions es poden fer al Centre de Creació Jove C19, al carrer Castella nº19, al telèfon 971 397600 ext. 24150 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i 16.30 a 20.30 hores.
Web VilaJove